Arbeidsrettet Tiltak (AMO): Arbeid og kommunikasjon

Information

Competitive dialogue
21.12.2016 15:47 (GMT+01:00)

Buyer

NAV Tiltak Oslo NAV Tiltak Oslo
Marianne Bjørner Torkilseng Marianne Bjørner Torkilseng
Pb. 311 Alnabru
0614 Oslo
Norway
974652269

Short description

Aktuelle deltakere for dette kurset er arbeidssøkere som har begrensede muligheter på arbeidsmarkedet på grunn av utilstrekkelige norskferdigheter. Målgruppen for kurset er bred og vil kunne variere fra kurs til kurs. Deltakere vil ha ulik bakgrunn i forhold til f. eks. utdanning, arbeidserfaring og bostedstilknytting til Norge.

Målsettingen for kurset er å utvikle deltakernes kommunikative ferdigheter og forbedre deres norskkunnskaper. Deltakerne skal gjennom oppøvelse av funksjonell og arbeidsnær norsk forberedes til arbeidslivet, NAV sine ulike tiltak og generell deltakelse i norsk samfunnsliv. Det er også en målsetting at deltakere som har behov for det består norskprøven. Kurset skal kunne fungere som første del av en kvalifisering mot arbeidslivet.

Kurset skal ha en varighet på 16 uker, med mulighet for forlengelse i 10 uker. Det skal tilrettelegges for individuelt tilpasset praksis (primært på deltid, kombinert med fortsatt kursdeltakelse), i tilfeller der det vurderes å styrke den enkelte deltagers språklige/kommunikative ferdigheter.

Det vil bli inngått kontrakt med to leverandører. Disse vil bli rangert som A- og B-leverandør. Kunden vil søke å fordele avropene slik at A-leverandør får 60 % av avropene og B-leverandør får 40 % av avropene.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Beskrivelse av erfaring MAL.doc 33 KB
Budsjettskjema %28MAL%29.doc 63 KB
Konkurransegrunnlag del I.pdf 322 KB
Konkurransegrunnlag del II.pdf 516 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00