VB 440 Alfred Nobels Bro (tidligere Frederiksholmsløbet).

Information

Not applicable
20.12.2016 10:18 (GMT+01:00)

Buyer

Københavns Kommune Københavns Kommune
Teknik- og Miljøforvaltningen, Byens Fysik Teknik- og Miljøforvaltningen, Byens Fysik
Bent Napstjert Bent Napstjert
Islands Brygge 37, stuen (receptionen)
2300 København S
Denmark

Short description

Københavns Kommune forbereder et entrepriseudbud på en ny vejbro, VB 440, Alfred Nobels Bro (Frederiksholmsløbet) som skal forbinde de 2 nye bydele i Sydhavnen, Teglholmen og Enghave Brygge.

Broen udformes som en fast bro i beton med en længde på ca. 90 m, en bredde på ca. 17 m. opdelt i 2 vognbaner a 3,5 m samt fortov a 2,5 m og cykelsti a 2,5 m i begge sider af broen.

Af hensyn til omgivelserne skal broens indfatningsvægge for vederlag, understøtninger, ramper mv. etableres så støj- og vibrationssvagt som muligt. Der skal etableres ca 150 m indfatningsvægge bestående af tradition spunsjern med ankerplader og secantvægge. En del af armingen udføres med glasfiber, men kan eventuelt udgå.

Broens rækværk er designet til denne bro og udføres enten i rust- eller galvaniseret stål og rækværkets håndliste udføres med integreret belysning. Som en del af entreprisen skal der på broen opstilles en bænk med en længde på ca. 60-70 m udført i rustfrit- /galvaniseret stål og træ. Bænken har en skulpturel udformning i flere niveauer, Bænken og broens rækværk indgår i entreprisen som optioner.

Indgåelse af kontrakt forudsætter at projektet kan godkendes af Trafikstyrelsen samt at Teknik og Miljøudvalget godkender resultatet af ekspropriationen.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00