Bureau eller produktionsselskab til produktion af brandfilm om Danmark

Information

101 - Goods and services
26.09.2016 08:32 (GMT+02:00)
07.10.2016 08:00 (GMT+02:00)

Buyer

VisitDenmark VisitDenmark
Erik Mortensen Erik Mortensen
Islands Brygge 43
2300 Copenhagen
Denmark

Closing date has passed.

Short description

VisitDenmark (VDK) er Danmarks nationale turismeorganisation. VDK er den nationale markedsførings- og turismeorganisation, som - i tæt samarbejde med turismeerhvervet - arbejder målrettet for at sikre dansk turismes konkurrenceevne i udlandet.

Under mantraet ”mobile first” er VDK på vej med en opdateret og justeret online platform. Justeringen målretter i højere grad VDKs webplatform mod mobile enheder, og målsætningen er at give mobile brugere den optimale oplevelse fremover. Den opdaterede webplatform lanceres i november 2016. Et bærende element bliver et ”hero-banner” i toppen af sitet, hvor der skal vises film-content. Dette banner bliver det mest prominente, man ser på desktop og mobile, og i kraft af synlig Call To Action er det herfra, besøgende dykker videre ned i sitets content.

I forbindelse med webprojektet skal der udvikles nyt film-content, primært til det nye hero-banner, men det nye content skal samtidig kunne vises på så forskellige kanaler som Youtube, SoMe, POS, TVC, biograftrailere mv., hvis anledningen opstår.

Leverancer

•VDK ønsker at få udviklet et koncept for hero film på det nye website. Det nye koncept skal med udgangspunkt i VDKs syv temafortællinger samt to overordnede forretningsområder sikre, at nedenstående KPIer indfries efter lanceringen.

•Med afsæt i koncept og udviklet drejebog ønsker VDK at få produceret den/de endelige hero film.

•En brand guide for VDKs nye filmkoncept, der beskriver og fastlægger, hvordan VDKs filmelementer ser ud fremover.

KPIer

•Filmkonceptet og de endelige produktioner skal fastholde besøgende på visitdenmark.com og sikre, at VDKs hero film bliver set (af alle besøgende).

•Seerne skal trækkes videre ind på sitet til det øvrige content og dermed sikre øget præference for Danmark som feriedestination.

•Den/de nye hero film skal optages i efteråret 2016, men skal alligevel udtrykke vores hovedsæson i Danmark; det må ikke give indtryk af at være en efterårsfilm.

Forretningsområder

•Storby – CPH, Aarhus, Ålborg, Odense

•Kyst og Natur – Både Østersø og Nordsø

Deadline for film

Opgaven skal være afleveret til lanceringen af det nye website (november 2016)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00