Redaksjonelle tjenester

Information

Negotiated procedure
23.05.2016 09:45 (GMT+02:00)
15.08.2016 12:00 (GMT+02:00)

Buyer

Innovasjon Norge Innovasjon Norge
Hans Petter Aalmo Hans Petter Aalmo
Akersgata 13
0158 Oslo
Norway
986399445

Closing date has passed.

Short description

Om Visit Norway

Visit Norway er en avdeling i Innovasjon Norge som jobber med merkevarebygging og markedsføring av Norge som reisemål. Til denne satsingen kreves innhold av ulikt format, til ulike kanaler. Denne anskaffelsen krever produksjon og forvaltning av innhold til internett, databaser, sosiale medier, nyhetsbrev med mer. Den viktigste konkrete kanalen er nettstedet Visitnorway med 15 landsdomener. Visit Norway har eksisterende og ulike leverandører av tjenester innen design, mediekjøp, kampanjer og konsepter, merkevare og PR.

Om nettstedet Visitnorway

Visitnorway.com med underdomener er Norges offisielle reiselivsnettside og Innovasjon Norges nettside mot turister, presse, bransje og MICE. Visitnorway skal inspirere potensielle turister til å komme til Norge, og fungere som planleggingsverktøy for ferier.

Visitnorway består av en engelsk versjon, som i dag har omtrent 500 redaksjonelle sider og 20 000 produkter, som ofte fungerer som mal for ytterligere 14 lokale språkversjoner. Disse er svensk, dansk, tysk, nederlandsk, fransk, russisk, spansk, italiensk, britisk, amerikansk, polsk, kinesisk, norsk og portugisisk for det brasilianske markedet. De lokale versjonene representerer hvert av de prioriterte markedene til Innovasjon Norge Reiseliv. Språkversjonene inneholder markedstilpasset innhold og kampanjer, som ikke eksisterer på .com.

Tilbudet skal tilpasses leie av redaksjonelle ressurser til produksjon, publisering og forvaltning av innhold til nettstedet Visitnorway, med eksisterende og fremtidige underdomener.

Visitnorway.com har omtrent 100 partnere i norsk reiselivsbransje, som består av landsdelsselskaper, destinasjoner og enkeltaktører. Det er daglig dialog med partnerne.

Visitnorway.com driftes og utvikles av SimpleView, som er en amerikansk plattformleverandør til reiselivsbransjen.

Om anskaffelsen

Anskaffelsen er delt i to avtaler:

Man kan søke på enten avtale 1 eller avtale 2. Det vil bli inngått separate avtaler for avtale 1 og for avtale 2.

Avtale 1 - Jevnlig produksjon av nytt innhold, publisering, oversettelser og markedstilpasninger og forvaltning av innhold

Avtale 1 står for hoveddelen av leveransen, jevnt fordelt gjennom avtalens varighet. Oppdragsgiver beslutter hvilke leveranser som skal fordeles til avtale 2.

Avtale 2 - Produksjon av nytt innhold ved spesielle behov

Avtale 2 er å regne som en delleveranse. Dette gjelder ved spesielle behov, eksempelvis for leveranse på et gitt tema, geografisk region, konsept eller redaksjonell satsing.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Rammeavtale-Redaksjonelle%20tjenester..pdf 263 KB
Kvalifikasjonsgrunnlag%20Konkurranse%20med%20forhandling_endelig.pdf 462 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00