Dialogkonferanse: Sensorbasert analyse og visualisering i et jernbanemiljø

Information

25.04.2016 10:14 (GMT+02:00)

Buyer

Jernbaneverket Jernbaneverket
Jonny Kvistad Jonny Kvistad
Stortorvet 7
0155 Oslo
Norway
971 033 533

Short description

Jernbaneverket er i ferd med å rulle ut overvåking av “alle slags” enheter i jernbaneinfrastrukturen, fra sporveksler til IT- og teleutstyr. Noe utstyr rapporter «selv», annet utstyr vil bli instrumentert med sensorer som rapporterer om en målt tilstand. Til sammen vil vi innen ett tiår ha kommet opp i hundretusenvis av overvåkede enheter, muligens over en million. Disse vil avgi informasjon i form av meldinger, måleparametere, bilder, video eller annet.

For å håndtere og analysere denne strømmen av data – i form av lagring, korrelering, alarmering og rapportering – trenger vi en løsning som automatisk analyserer data – på kort og lang sikt (fra umiddelbare alarmer til langsiktige anbefalinger om vedlikehold og utskiftning). Informasjonen må kunne kombineres med eksterne datakilder for andre datatyper, som f.eks. værinformasjon (nåtid og fremtid).

Gjennom en dialogkonferanse ønsker Jernbaneverket å utfordre markedet til å se nærmere på våre behov og presentere/finne innovative løsninger som kan kombinere og analysere data fra utstyr og sensorer for å bidra til vårt hovedmål: Å få alle tog frem til sine destinasjoner, sikkert og punktlig.

Dialogkonferansen vil finne sted i Oslo den 30. mai klokka 09:00. Konferansen vil innledes med en kort presentasjon om prosjektet holdt av Jernbaneverket. Leverandører som ønsker det, kan etter ønske innmeldt sammen med påmelding, få et kort «1:1» dialogmøte med Jernbaneverket(20 minutter) i etterkant, eventuelt neste dag. I dialogmøte kan leverandør presentere sitt forslag.

Innledende presentasjon vil bli holdt på engelsk. Dialogmøtene kan gjennomføres på norsk, engelsk, svensk eller dansk.

For nærmere informasjon om sted, påmeldingsrutine og frister for påmelding henvises det til vedlagte invitasjon. Vi ber om at alle interesserte sender påmelding.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Invitation%20to%20a%20Dialog%20Conference%20on%20Sensor%20Based%20Analytics.pdf 571 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00