Anskaffelse av verktøy for konkurransegjennomføring (KGV) og kontraktsadministrasjon (KAV)

Information

Open procedure
15.04.2016 09:34 (GMT+02:00)

Buyer

Ski kommune Ski kommune
Glenn Christensen Glenn Christensen
Idrettsv. 8
1400 Ski
Norway
960507878

Assignment text

Ski kommune ved innkjøpsavdelingen er ansvarlig for gjennomføringen av anskaffelsen for kontrakstgjennomføringsverktøy (KGV) og Kontaktradministrasjonsverktøy (KAV) for kommunene Ski og Oppegård og innkjøpskontoret FIK (Felles innkjøpskontor) og kommunene Frogn, Nesodden, Vestby og Ås.

Formålet med å ta i bruk et KGV/KAV er at dette skal bidra til bedre, enklere og sikrere anskaffelser. Løsningen skal dekke behovet for å gjøre anskaffelser i henhold til forskriftsmessige krav, samtidig som kravet til etterprøvbarhet sikres. Målet er å ta i bruk en løsning som innebærer en fullelektronisk saksbehandling, fra utarbeidelse av konkurransegrunnlag og kvalifikasjonsdokumenter, til tildeling av kontrakt og videre kontraktsoppfølging.

Det skal inngås avtale på kjøp av Konkurransegjennomføringsverktøy (KGV) og kontraktsadministrasjonsverktøy (KAV). Verktøyet skal være helelektronisk, nettbasert og standard produkt som finnes i markedet (hyllevare).



Kontraktstildeling
Tittel: Konkurransegjennomføringsverktøy (KGV) og Kontraktsadministrasjonsverktøy (KAV)
Dato for kontraktstildeling: 03-04-2016
Antall mottatte tilbud: 5
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Mercell Holding AS980921565, Karihaugen 89, 1086 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00