Dialogkonferanse - «Velferdsteknologisk informasjonsknutepunkt»

Information

13.04.2016 17:17 (GMT+02:00)

Buyer

Oslo kommune v/ Helseetaten Oslo kommune v/ Helseetaten
Kjetil Moberg Kjetil Moberg
Storgata 51
0182 Oslo
Norway
997 506 499

Short description

Oslo kommune ved Helseetaten (HEL) inviterer til dialogkonferanse knyttet til planlagt anskaffelse innen området velferdsteknologi, rettet mot etablering av felles infrastruktur.

HEL er gitt ansvaret for å koordinere arbeid med velferdsteknologi i Oslo kommune. Det er startet et prosjekt for å etablere en IKT-løsning som foreløpig går under navnet «Velferdsteknologisk informasjonsknutepunkt». Dette prosjektet er i planleggingsfasen, og vi ønsker dialog med markedet som bidrag til informasjonsgrunnlaget for videre veivalg.

Målet er å få best mulig kunnskap om alternative løsningstilnærminger, og en god forståelse av hva markedet kan tilby både i dag og hva som kan forventes i årene fremover.

Dialogkonferansen vil bli avholdt torsdag 28. april 2016, kl. 12-15 på Felix konferansesenter, Bryggetorget 3 i Oslo. For nærmere informasjon om konferansen og problemstillingene, se vedlagt dokument “Invitasjon dialogkonferanse“.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Invitasjon%20til%20dialogkonferanse_Velferdsteknologisk%20informasjonsknutepunkt.docx 31 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00