Høring vedr. WAN.

Information

Not applicable
07.03.2016 09:16 (GMT+01:00)

Buyer

Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune
Ved Fjorden 6
6950 Ringkøbing
Denmark

Short description

Ringkøbing-Skjern kommune har modtaget henvendelse fra udbydere, der tilkendegiver, at de ikke er blevet hørt i forbindelse med den udbudsproces, kommunen har gennemført forud for »Begrænset udbud af WAN netværksinfrastruktur til Ringkøbing-Skjern kommune«. Der gennemføres derfor en ny høring målrettet udbydere, der ikke er hørt i den gennemførte proces.

Ringkøbing-Skjern opfordrer hermed disse udbydere, som ikke tidligere er blevet hørt, til at bidrage til kortlægningen og udfylde og returnere skemaet med oplysninger om jeres eksisterende og planlagte udbygning af bredbånd i kommunen. Det gøres med henblik på at opfylde et EU-krav, som stilles som forudsætning for at Ringkøbing-Skjern kommune kan bruge statsstøttemidler i udbuddet. Der kan kun ydes tilskud til udbygning, hvor der ikke allerede er højhastighedsbredbånd, eller hvor det er planlagt i de nærmeste år.

VIGTIGT: Alle data håndteres fortroligt, og data vil kun blive brugt til at vurdere forsyningen af højhastighedsbredbån.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00