Styrket indsats for miljøledelse i små og mellemstore virksomheder med fokus på strategisk miljøarbejde og øget ressourceeffektivitet

Information

101 - Goods and services
Open procedure
01.07.2015 14:43 (GMT+02:00)
31.08.2015 12:00 (GMT+02:00)

Buyer

Miljøstyrelsen Miljøstyrelsen
Line Bech Line Bech
Strandgade 29
1401 København K
Denmark

Closing date has passed.

Short description

Som led i indsatsen for at modernisere virksomheders miljørapportering, ønsker Miljøstyrelsen at gøre det nemmere for danske virksomheder – herunder særligt små og mellemstore virksomheder – at integrere miljøaspekter strategisk og systematisk i deres forretning. Derfor igangsættes et projekt, der skal øge antallet

af virksomheder i Danmark, der arbejder med miljøledelse.

Miljøledelse kan sætte virksomheders miljøarbejde i system og fx sikre en bedre styring med og færre udgifter til ressourcer, materialer og affaldsstrømme, overholdelse af lovgivning, kommunikation med kunder, markedsføring samt bidrage til fastholdelse af medarbejdere via øget medarbejdertilfredshed.

Formålet med projektet er at understøtte højere ressourceeffektivitet og kontinuerlige og konkrete miljøforbedringer i virksomheder gennem systematiske og strategiske metoder som miljøledelse. Opgaven har fokus på at få flere virksomheder i Danmark til at arbejde strategisk og systematisk gennem miljøledelsessystemer. Fokus er at øge optaget af certificerbare (ISO 14001 og EMAS) og ikke-certificerbare miljøledelsessystemer blandt danske små og mellemstore virksomheder.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Udbudsbetingelser og Bilag 1 - Tro og Love Erklæring.pdf 72 KB
Bilag 2 Udbudsannonce.pdf 175 KB
Bilag 3 Kravspecifikation miljøledelse i SMV.pdf 242 KB
Bilag 4 Kontraktudkast Rådgivning og bistand_styrket miljøledelse for SMV.pdf 71 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00