Evaluering av bedriftshelsetjenesten

Information

Open procedure
10.06.2015 09:04 (GMT+02:00)
10.08.2015 12:00 (GMT+02:00)

Buyer

Arbeids- og sosialdepartementet Arbeids- og sosialdepartementet
Synne Dokka Synne Dokka
Akersgata 44, Postboks 8019 Dep
0030 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

Når risikoforholdene i virksomheten tilsier det, plikter arbeidsgiver å knytte virksomheten til en bedriftshelsetjeneste godkjent av Arbeidstilsynet, jf. arbeidsmiljøloven § 3-3. Bedriftshelsetjenesten skal bistå arbeidsgiver, arbeidstakerne, arbeidsmiljøutvalg og verneombud med å skape sunne og trygge arbeidsforhold. Det er flere forskriftskrav knyttet til utbygging, organisering og arbeidsgivers bruk av bedriftshelsetjenesten.

I 2010 ble det innført en obligatorisk godkjenningsordning for bedriftshelsetjenesten og antall bransjer som ute nærmere vurdering har plikt til bedriftshelsetjeneste ble utvidet. Bedriftshelsetjenesten er et sentralt virkemiddel for virksomhetene og myndighetene i det forebyggende arbeidsmiljøarbeidet, samtidig som virksomhetenes plikt til å etablere bedriftshelsetjeneste er omfattende og ressurskrevende. Departementet ser behov for en uavhengig vurdering av treffsikkerheten og effekten av bedriftshelsetjenesten som virkemiddel. Prosjektet skal omfatte en vurdering av bedriftshelsetjenestens arbeid og tilbud til virksomhetene, virksomhetenes bruk av bedriftshelsetjenesten og myndighetenes oppfølging.

For nærmere beskrivelse av leveransen vises det til Bilag 1 til kontrakt.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
HMS-egenerklæring.doc 30 KB
Konkurransegrunnlag - evaluering av bedriftshelsetjenesten.pdf 526 KB
Standardavtalen med bilag - Evaluering av bedriftshelsetjenesten.docx 72 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00