Artillerivej 126, ny skole, bygherrerådgivning.

Information

Restricted procedure
15.01.2015 09:05 (GMT+01:00)
13.02.2015 15:00 (GMT+01:00)

Buyer

Københavns Kommune Københavns Kommune
Økonomiforvaltningen, Københavns Ejendomme Økonomiforvaltningen, Københavns Ejendomme
Eva Holm-Jørgensen Chefkonsulent Eva Holm-Jørgensen og Lars Wang Maarbjerg
Nyropsgade 1, 5. sal
1602 København V
Denmark

Closing date has passed.

Short description

Københavns Ejendomme har fra Børne- og Ungdomsforvaltningen modtaget bestilling på etablering af en ny tresporet folkeskole med tilhørende KKFO, der skal opføres på Artillerivej 126, 2300 København S. Det forudsættes at de på ejendommen beliggende bygninger nedrives. Der skal nybygges ca. 10 500 m² brutto, foreløbig forventet til ibrugtagning maj 2020. Der pågår afklaring af erstatningslokaler for de funktioner, de eksisterende bygninger rummer i dag, hvorfor rammetidsplanen tidligst kan forventes aftalt i foråret 2015.

Borgerrepræsentationen har på budget 2015 afsat 450,9 mio. DKK til projektet, hvori alle omkostninger til skolens etablering er indregnet. Der skal udarbejdes lokalplan for området.

Nærværende udbud vedrører bygherrerådgivning i forbindelse med afklaring af udbudsstrategi for projektet, optioner på udarbejdelse af program samt optioner på bygherrerådgivning i forbindelse med projektering og udførelse.

Afklaring af udbudsstrategi omfatter afklaring af projektets succeskriterier og hvilke udbudsformer, der understøtter disse. Bygherrerådgiveren skal kunne indgå i kvalificeret dialog med projektleder og udbudsjurister om dette og bidrage med gennemarbejdede forslag til både velafprøvede og innovative udbudsformer.

Udarbejdelse af program omfatter udarbejdelse af det til udbudsstrategien valgte udbud og forventes indarbejdet som optioner på program for henholdsvis totalrådgivning og totalentreprise.

Bygherrerådgivning i forbindelse med projektering og udførelse omfatter bygherrerådgivning, granskning og commissioning i forbindelse med henholdsvis totalrådgivning med udbud på hovedprojekt i hoved- /stor- og/eller fagentrepriser samt totalentreprise udbudt på bygherrerådgiverens program.

Bygherrerådgivningen ønskes opstartet 1.4.2015.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00