It - System til håndtering af terminologier (terminologiværktøj) til Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Information

Open procedure
23.12.2014 08:49 (GMT+01:00)
13.02.2015 14:00

Buyer

Region Hovedstaden og Region Sjælland Region Hovedstaden og Region Sjælland
Boris Van Dijk Seniorkonsulent Boris van Dijk
V/Region Hovedstaden, Center for Økonomi, Indkøb, Kongens Vænge 2
3400 Hillerød
Denmark

Closing date has passed.

Short description

Udbuddet gennemføres som et fælles udbud med en fælles implementering og drift af It — systemet mellem Region Hovedstaden og Region Sjælland.

De enkelte Regioner vil hver især, selvstændigt indgå kontrakt i henhold til udbudsmaterialet med vinderen af udbuddet.

Der udbydes 2 enslydende kontrakter inkl. bilag:

Kontrakt 1.: Region Sjælland, It — System til håndtering af terminologier (terminologiværktøj)

Kontrakt 2.: Region Hovedstaden, It — System til håndtering terminologier (terminologiværktøj)

Region Sjælland og Region Hovedstaden har indgået et samarbejde om både anskaffelse og implementering af Sundhedsplatformen, og har indkøbt et system fra EPIC (http://www.epic.com).

Ved implementeringen er der fokus på standardiserede og strukturerede data, der kan bruges på tværs af afdelinger, sygehuse og regioner til brug for diagnostik, behandling, forskning, rapportering, kvalitetsudvikling og ledelse. Sundhedsplatformen skal indeholde en omfattende terminologi, der kan benyttes på tværs af hele Sundhedsplatformen og udgøre den semantiske reference for hele løsningen.

Region Sjælland og Region Hovedstaden ønsker derfor at indkøbe et værktøj til etablering og vedligeholdelse af en veldefineret, konsistent og præcis terminologi til brug i Sundhedsplatformen. Værktøjet skal endvidere benyttes til oversættelsesprojekter, fx oversættelse af de amerikanske termer i Epic, og skal endvidere benyttes til mapninger mellem kodeværk. Værktøjet skal bl.a. kunne håndtere de centrale kodeværk i Sundhedsplatformen, nemlig den internationale terminologi SNOMED CT og den nationale SKS-klassifikation.

Kunden ønsker ikke at anskaffe et It - System med et terminologisk indhold, men derimod et It — system med et værktøj til at håndtere terminologi.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00