Innføring av velferdsteknologi i Nord-Gudbrandsdal

Information

01 - Prior Information Notice
10.04.2014 09:29 (GMT+02:00)

Buyer

Abakus AS Abakus AS
Thorstein Olsen Thorstein Olsen
Postboks 128
2440 ENGERDAL
Norway
983335543

Short description

Kommunene i Nord-Gudbrandsdal (Dovre, Lesja, Lom, Sel, Skjåk og Vågå) har etablert et felles prosjekt for å innføre forskjellige typer velferdsteknologi i kommunene. Prosjektet har som målsetting å følge opp og initiere utvikling på områder som kan gi gevinster i pasientforløpene, bidra til høyere livskvalitet og til å forlenge at brukere med funksjonsnedsettelse kan bo lengre i eget hjem. Dette krever ekstra innsats innen flere fagområder for å forberede seg til nye metoder og modeller innen IKT og kommunikasjonsteknologi.

Det er satt opp følgende tiltaksplan for det videre arbeidet i prosjektgruppen:
  • Bistå/veilede med å legge forholdene til rette – og gi råd til kommunene hva som må være «grunnmuren» for å komme i gang med velferdsteknologiutvikling
  • Involvere legevaktsentralen i Nord-Gudbrandsdal Lokalmedisinske senter.
  • Kartlegge hva kommunene har, hvilke behov og planer finnes?
  • Bistå med å organisere virksomhetene og utvikle systemer og metoder for å gjøre seg i stand til å ta i bruk ny velferdsteknologi
  • Utarbeide en kravspesifikasjon ut i fra kartlegging og tilegnet kunnskap i prosjektgruppa 
  • Bistå med kompetanse og erfaringslæring
Som et ledd i dette arbeidet ønsker prosjektgruppen å skaffe innblikk i hvilke løsninger som finnes i markedet. I den forbindelse ønsker vi å invitere ledende aktører i markedet for å informere om hvilke løsninger som finnes, hva som kreves av infrastruktur, hvilken "grunnmur" som må på plass mtp infrastruktur og støttesystemer, hvordan virksomhetene bør organisere seg for å få størst mulig utbytte av løsningene og for øvrig få innblikk i andre vesentlige suksessfaktorer. 

Vi inviterer med dette aktuelle aktører til å presentere mulige løsninger og informere om forskjellige plattformer. Vi har satt av datoen 15. mai 2014 på Otta i Sel kommune til formålet. Interesserte aktører må melde seg for deltakelse.

Vi legger opp til individuelle presentasjoner fra aktørene. Dersom det blir svært stor pågang kan vi bli nødt til å begrense antall presentasjoner, slik at hver aktør får tilstrekkelig med tid for en grundig presentasjon. Vi kan derfor måtte be om noe dokumentasjon på leverte løsninger for å sortere ut de mest interessante aktørene.

Ta kontakt pr. epost til thorstein.olsen@abakus.as innen onsdag 30. april kl. 15.00 for å melde interesse. Vi vil sette opp en kjøreplan basert på antall deltakere og sende ut i god tid i forkant. Dersom du har spesifikt ønske om klokkeslett, så vennligst gi beskjed om dette.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00