Åpen anbudskonkurranse - omstillingsbistand - Direktoratet for økonomistyring (DFØ)

Information

Open procedure
12.11.2013 17:58 (GMT+01:00)
02.12.2013 10:00 (GMT+01:00)

Buyer

Direktoratet for økonomistyring Direktoratet for økonomistyring
Erik Tegnander Erik Tegnander
Postboks 7154, St. Olavs plass
0130 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

Direktoratet for økonomistyring (DFØ) gjennomfører en åpen anbudskonkurranse for å skaffe bistand til omstilling av virksomheten.

Prosessen gjennomføres som en åpen anbudskonkurranse, slik at dokumentasjon knyttet til kvalifikasjonskrav og tildelingskriterier skal leveres samtidig, og innen tilbudsfristen angitt i kunngjøringen og i dette dokumentet. Tilbyders besvarelse omtales etter dette som tilbudet.

Direktoratet for økonomistyring (DFØ) er statens ekspertorgan for økonomi- og virksomhetsstyring i staten. Direktoratets overordnede mål er å legge til rette for hensiktsmessige fellesløsninger i staten og god styring i de enkelte statlige virksomheter. Direktoratet skal bidra til effektiv ressursbruk i staten gjennom forvaltningen av regelverket og gjennom kompetansetiltak, rådgivning og utvikling av metoder og verktøy. DFØ leverer lønns- og regnskapstjenester til henholdsvis 75 og 60 prosent av statlige virksomheter. DFØ har ansvaret for statsregnskapet og statens konsernkontoordning. Det er om lag 370 ansatte i DFØ, fordelt på en sentralenhet i Oslo og seks kontorsteder, Drammen, Hamar, Kristiansand, Stavanger, Tromsø (Vadsø), Trondheim.

For ytterligere informasjon om DFØ og vår organisasjon vises det til www.dfo.no.

Etter omfattende utredning og høringer har DFØs direktør sendt anbefaling til Finansdepartementet om ny organisasjonsstruktur for DFØ. I denne anbefalingen ligger det at DFØ endrer dagens kontorstruktur (se over) til tre kontorsteder i henholdsvis Oslo, Stavanger og Trondheim (Hamar). Anbefalingen ligger hos Finansdepartementet og ligger i det fremlagte forslag til statsbudsjett (november 2013). Dersom anbefalingen tas til følge vil DFØ ha behov for bistand til omstillingen.

Det er ønskelig at tilbyder kan bistå i omstillingsarbeidet, spesielt dreier dette seg om:

•utarbeide forslag til understruktur i en ny anbefalt organisasjonsstruktur, inkludert organisering, styring og kontroll

•utarbeide plan for gjennomføring av omstillingen

Oppdragets størrelse vil være under terskelverdien på 1 mill. inkl mva.

Vi ønsker at bistanden utføres av en konsulent. Tilbudt konsulent må fylle kravene til erfaring og kompetanse. Tilbyder kan synliggjøre flere konsulenter til oppdraget. Dere kan også synliggjøre støtte-kompetanse fra tilbyder i løsningsforslaget, men DFØ vil vurdere tilbudene ut fra ønsket om å velge en kvalifisert konsulent til dette oppdraget.

Det er ønskelig at utførende konsulent kan arbeide tett med lederne i virksomheten og er dyktig til å ivareta helhetsperspektivet.

Oppdraget vil starte umiddelbart etter evt. godkjenning fra Finansdepartementet, og med sannsynlig varighet i opp til et halvt år etter det.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=310535.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Konkurransegrunnlag - Omstillingsbistand.doc 138 KB
Oppsummering-tilleggsdokumenter-NOV206891.txt 1 KB
ssa-b_bilag.doc 58 KB
ssa-b-enkel.doc 198 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00