Rammeavtale for kjøp av juridiske tjenester

Information

Open procedure
06.02.2013 13:37 (GMT+01:00)
01.03.2013 12:00 (GMT+01:00)

Buyer

Petroleumstilsynet (Ptil) Petroleumstilsynet (Ptil)
Ole Andreas Bull Ole Andreas Bull
Professor Olav Hanssens vei 10, 4021 Stavanger, Postboks 599
4003 Stavanger
Norway

Closing date has passed.

Short description

Ptil ønsker å inngå parallelle rammeavtaler med advokatvirksomheter om levering av juridiske tjenester med hovedvekt på følgende rettsområder:

•Generell forvaltningsrett

•Offentlig anskaffelser

•Petroleumsrett

•Kontraktsrett

•Arbeidsrett; individuell og kollektiv arbeidsrett.

Tilbyderne må tilby kompetanse på samtlige av de nevnte rettsområdene. Tilbudet må inkludere alle de nevnte rettsområdene. Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget.

Oppdragene under rammeavtalene antas å ha ulik karakter. Det tenkes både mindre avrop i form av generell rådgivning gjennom møter (herunder video- og telefonkonferanser) eller i form av utarbeidelse av notat, utarbeidelse av dokumenter for eksempel særskilte kontraktsvilkår og større oppdrag i form av utredningsoppgaver. Det vil også kunne være aktuelt med kurs/opplæring/foredrag for Ptil sine medarbeidere og ledelse innenfor de enkelte rettsområdene.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=282119.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Juridiske_tjenester_-_kontraktsvilkår.docx 65 KB
Juridiske_tjenester_-_Konkurransegrunnlag.docx 70 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00