Slutt evaluering av Mesoamerican Agro-environmental Program (MAP)

Information

Open procedure
06.09.2012 12:49 (GMT+02:00)

Buyer

Norad (Direktoratet for utviklingssamarbeid) Norad (Direktoratet for utviklingssamarbeid)
Evelyn Hoen Evelyn Hoen
Ruseløkkvn. 26, Pb 8034
Pb.8034Dep,0030Os Oslo
Norway

Assignment text

Formålet med den slutt evalueringen av Mesoamerican Agro-environmental Program (MAP) I vil være å vurdere fremdriften med hensyn til relevans, måloppnåelse, produktivitet, virkning, og bærekraft, oppfølging av anbefalinger fra Midtveis-gjennomgang i 2011, samt å vurdere utkast til program for andre fase av MAP. Hovedfokus i evalueringen vil være på å analysere fremdrift med hensyn til reduksjon av fattigdom og ulikhet (kjønn, etnisk), bærekraftig forvaltning av naturressursene, redusert sårbarhet og forbedret evne til tilpasning til klimaendringer, og innflytelse på miljø-politikken på regionalt, nasjonalt og regionalt nivå.

Anskaffelsen følger forskrift om offentlig anskaffelse del II. Anslått verdi er under NOK 1000000, og Norad er derfor ikke forpliktet til å publisere anskaffelsen på TED. Norad publiserer denne anskaffelsen frivillig på TED for å nå flest mulige tilbydere.



Kontraktstildeling
Tittel: Final Evaluation of MAP and Assessment of Proposal for MAP II
Dato for kontraktstildeling: 23-08-2012
Antall mottatte tilbud: 2
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Det Kongelige Selskap For Norges Vel, Braateveien 200, 2026 Skjetten, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00