Prosjektskole i Avinor

Information

Negotiated procedure
09.07.2012 16:05 (GMT+02:00)
22.08.2012 12:00 (GMT+02:00)

Buyer

Avinor AS Avinor AS
Jan-Ove Strømmen Jan-Ove Strømmen
Postboks 150,
2061 Gardermoen
Norway

Closing date has passed.

Short description

Effektiv gjennomføring av de riktige prosjekter er en forutsetning for at Avinor skal nå sine strategiske mål. Omfanget og betydningen av prosjektene krever at alle som er involvert i prosjektarbeid har høy kompetanse i faget og støttes av effektive arbeids- og læringsprosesser.

Avinor ønsker av den grunn å utvikle og etablere et opplæringskonsept (en prosjektskole) som bidrar til å gi ledere og medarbeidere en felles plattform av kunnskap og innsikt i hvordan enhetlige og effektive prosjekter i Avinors regi skal gjennomføres.

Avinor søker kvalifisert bistand fra leverandører av bedriftstilpassede og åpne opplæringsprogrammer innen prosjektledelse til å utvikle, etablere og drifte en prosjektskole i et samspill med kunden. Opplæringsprogrammene bør utvikles og gjennomføres som en kombinasjon av e-læring og klasseromsundervisning, samt gi muligheter for både studiepoeng og sertifisering.

Oppdraget vil ha en varighet på tre (3) år med opsjon for oppdragsgiver på forlengelse med ytterligere to (2) år.

Avinor gjør oppmerksom på at inngåelse av avtalen forutsetter ledelsens endelige

godkjenning.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=262948.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
P-181706.pdf 8,76 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00