Fasilitator til scenario-prosjekt

Information

28.06.2012 12:46 (GMT+02:00)
09.08.2012 13:00 (GMT+02:00)

Buyer

Nærings- og handelsdepartementet Nærings- og handelsdepartementet
Karin Ibenholt Karin Ibenholt
Pb 8148 Dep,
0033 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

I oppdateringen av forvaltningsplanen for det marine miljø i Barentshavet og havområdene utenfor Lofoten (St.meld 10 (2010-2011) ble det initiert en kunnskapsinnhenting om verdiskaping i de berørte områdene:

Nærings- og handelsdepartementet, Fiskeri- og kystdepartementet, Kommunal- og regionaldepartementet og Miljøverndepartementet gjennomfører kunnskapsinnhenting om virkninger og ringvirkninger av økt satsing på verdiskaping som reiseliv og fiskerirelaterte virksomheter. Kunnskapen som samles inn, skal kunne brukes som grunnlag for neste oppdatering av forvaltningsplanen… Temaene for kunnskapsinnhenting vil blant annet inkludere samfunns- og næringsmessige ringvirkninger fastsatt i samspill med regionale og lokale myndigheter.

Formålet med forvaltningsplanen er å legge til rette for verdiskaping gjennom bærekraftig bruk av ressurser og økosystemtjenester i Barentshavet – Lofoten og samtidig opprettholde økosystemenes struktur, virkemåte, produktivitet og naturmangfold.

NHD ønsker med dette å inngå avtale om rådgivning og fasilitering av en foresight-prosess som vil være et sentralt element i kunnskapsinnhentingen. Prosessen skal ende i beskrivelser av mulige framtidsbilder for utvikling og verdiskaping i analyseområdet.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=261941.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
SSA-B_Bilag_v_1.0.docx 28 KB
SSA-B.doc 132 KB
Konkurransegrunnlag_RÃ¥dgiver_fasilitator_v__1.0.pdf 483 KB
HMS-egenerklæring.doc 28 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00