Valtion ulkomaan virkamatkojen matkahätä- ja matkustusturvallisuuspalveluiden hankinta

Information

Open procedure
11.10.2024 09:38 (GMT+02:00)
08.11.2024 13:00 (GMT+01:00)

Buyer

Valtiokonttori Valtiokonttori
Valtiokonttori
00054 Helsinki
Finland
0245440-1

Short description

PUITEJÄRJESTELYN KOHDE

Puitejärjestelyn kohteena on matkahätä- ja matkustusturvallisuuspalveluiden hankinta tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyn mukaisesti.

Matkahätäpalvelun tarkoituksena on tarjota ympärivuorokautista tuki- ja neuvontapalvelua tarjouspyynnössä tarkemmin määritellyille palvelun käyttäjäryhmille. Matkahätäpalvelu tarjoaa sairaanhoitoa koskevaa neuvontaa ja sen kautta ohjataan valtion matkavahinkoturvan piiriin kuuluva henkilö tarvitsemaansa hoitoon mahdollisimman nopeasti. Yli kolme kuukautta ulkomailla oleskeleville sekä heidän mukanaan seuraaville perheenjäsenilleen palveluntuottaja järjestää tarvittaessa myös terveydenhoitopalvelut tarkoituksenmukaisella tavalla. Palveluun sisältyy muun ohella hoitolaitoshaun sisältävä mobiilisovellus matkustajille.

Matkustusturvallisuuspalveluiden tarkoituksena on tiedon tarjoaminen asiakkaalle ja matkustajalle matkustukseen liittyvien riskien ennakoimiseksi ja vähentämiseksi. Palvelun tarkoituksena on myös, että sen kautta matkustajaa avustetaan kaikissa matkustuksen uhka- ja kriisitilanteissa. Lisäksi palvelun avulla asiakkaalla on mahdollista seurata matkustajatietoja matkakohteittain sekä saada neuvontaa ja apua poikkeustilanteissa. Palveluun sisältyy muun ohella mobiilisovellus ja palveluportaali.

Hankinnan kohde on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnössä ja sen liitteissä, erityisesti liitteessä 1 ' 'Hankinnan kohteen kuvaus ' ' ja liitteessä 1.1 Vähimmäisvaatimukset.

LISÄTIEDOT HANKINNAN TOTEUTUKSESTA

Hankinta on päätetty toteuttaa yhtenä puitejärjestelynä. Valtiokonttori (VK) toimii tässä hankinnassa puitesopimuksen sopimusosapuolena ja edustamiensa asiakkaiden yhteistyön koordinoijana. Valtiokonttorin edustamat asiakkaat liittyvät Valtiokonttorin puitesopimukseen erillisellä liityntäsopimuksella matkustusturvallisuuspalveluiden osalta (VK:n ja käyttäjäorganisaation välinen sopimus).

Matkahätäpalvelut hankitaan Valtiokonttorin toimesta puitesopimuksen mukaisesti.

Valtiokonttori ei tule itse käyttämään puitejärjestelyn mukaisia matkustusturvallisuuspalveluita, vaan tarjouspyynnön liitteessä B mainitut Valtiokonttorin asiakkaat tulevat tekemään matkustusturvallisuuspalveluista puitesopimuksen mukaisen hankintasopimuksen, jossa sovitaan asiakaskohtaiset yksityiskohdat (ks. puitesopimuksen kappale 6.3).

SOPIMUSKAUSI

Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta ja kolme (3) kuukautta. Hankintayksiköllä on oikeus jatkaa puitesopimuksen voimassaoloa enintään kahdella (2) enintään yhden (1) vuoden mittaisella optiokaudella puitesopimuksen ehdoin. Ks. myös tarjouspyynnön liitteenä A olevan puitesopimuksen luku 6.

Matkustusturvallisuuspalveluiden osalta asiakkaiden hankintasopimukset voivat olla voimassa enintään puitesopimuksen päättymiseen saakka. Ks. myös tarjouspyynnön liitteenä A olevan puitesopimuksen kohta 6.4.

PUITEJÄRJESTELYN LAAJUUS

Arvio matkahätäpalvelun kautta käsiteltävien tapausten lukumäärästä sopimuskaudella (sisältäen optiokauden) on 1 900 - 2 200 eri tapausta.

Arvio matkustusturvallisuuspalveluiden piiriin kuuluvista palvelun käyttäjistä vuositasolla on 3 100 - 3 565 sopimuskaudella (sisältäen optiokauden). Matkaturvallisuuspalvelut koskevat tarjouspyynnön liitteellä B listattujen puitesopimukseen liittyneiden Asiakkaiden matkustajia. Tarjouspyynnön liitteellä 1 ' 'Hankinnan kohteen kuvaus ' ' on annettu arviot Asiakkaiden vuosittaisista matkustajamääristä ja lisätietoja pääsiallisista matkakohteista.

Ennakoidut arviot ovat sitoumuksettomia arvioita.

Valtion talousarvio, yleinen turvallisuustilanne ja Suomen Nato-jäsenyys sekä mahdolliset pandemiat tai epidemiat aiheuttavat epävarmuutta hankinnan laajuuden arvioinnille.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Liite 3.2 Tietosuojaliite.pdf 108 KB
Liite 1 Hankinnan kohteen kuvaus.pdf 160 KB
Liite B Asiakkaat.pdf 262 KB
espd_519028.pdf 546 KB
Liite C Referenssit.xlsx 20 KB
Liite D ESPD-lomakkeen täyttöohje.pdf 329 KB
Liite 3.2.1 Henkilötietojen käsittelyn kuvaus Matkahätä.pdf 96 KB
Liite 4 Alihankkijat.xlsx 24 KB
Liite 7 JYSE 2014 Palvelut.pdf 274 KB
Liite 1.1 Vaatimusluettelo.xlsx 65 KB
Liite 3.3 Tietoturva- ja tietosuojavaatimukset.pdf 567 KB
Liite 3 Turvallisuussopimus.pdf 123 KB
Liite 2 Hintalomake.xlsx 27 KB
Liite 3.2.2 Henkilötietojen käsittelyn kuvaus Matkustusturvallisuus.pdf 21 KB
HilmaIlmoitus519028.pdf 1023 KB
Liite A Puitesopimus.pdf 239 KB
Liite 5 Handi-palvelun kuvaus.pdf 154 KB
TarjouspyyntoRaportti519028.pdf 863 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00