Intensjonskunngjøring - Fagsystem til Sarpsborg brann- og feievesen

Information

Negotiated procedure without prior call for competition
09.07.2024 14:12 (GMT+02:00)

Buyer

Sarpsborg kommune Sarpsborg kommune
Kathrine Hermansen
Postboks 237
1702 Sarpsborg
Norway
938801363

Assignment text

Sarpsborg Brann- og feievesen (heretter kalt SBV) har til hensikt å inngå avtale med Bliksund AS (heretter kalt Bliksund) om anskaffelse av Bliksund Grid Fagsystem.

SBV har behov for en totalløsning for håndtering av oppfølging av mannskap og utstyr i den daglige driften, og som gir SBV mulighet for å kunne samarbeide og dele prosedyrer med andre brannvesen. SBV har derfor over lengre tid fulgt med på markedet for Fagsystemer for brannvesen i Norge, og basert på denne aktiviteten konkludert med at Bliksund er eneste leverandør på det norske markedet som per nå kan levere et fagsystem som oppfyller de behov SBV har fra et slikt fagsystem.

Bliksund GRID fagsystemet har en tett integrasjon med eksisterende systemer som allerede er implementert hos våre samarbeidspartnere som andre brannvesen og 110-sentralene.

Bliksund er hovedleverandør av videoløsningen som er valgt av brann-Norge via avtale med NKS 110 IKS. Dette vil på sikt gi SBV muligheten til å bruke GRID for tilgang til denne videoløsningen.

Løsningen har også mulighet for integrasjon mot eksterne partnere som f.eks. Visma GAT.

SBV vurderer det som fordelaktig å redusere antall arbeidsflater vi må forholde oss til, og dermed øke effektiviteten i vårt arbeid.

Dette systemet gir helhetlig oversikt over ressurser, utstyr, prosesser, øvelser og forenkler kommunikasjon og rapportering.

Systemet gir en løsning med mange nødvendige verktøy samlet på et sted, både for personell og ledelse.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00