Profylaksebekendtgørelse - jordentreprenør

Information

Negotiated procedure without prior call for competition
05.06.2024 14:44 (GMT+02:00)

Buyer

Region Hovedstaden Region Hovedstaden
Haluk Nasi
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød
Denmark

Assignment text

Opgaven består i fjernelse af større mængder jord, som den tidligere totalentreprenør har efterladt på pladsen forud for ophævelsen af denne. Jordhåndteringen er presserende og skal ske i overensstemmelse med gældende regler herfor, idet vinden kan blæse den tørre jord ind i ventilationssystemer på hospitalet, hvorved det kan forstyrre operationer og være til skade for patienter. Derudover løber den udgravede jord ned i regnvandsafløbet, hvor det blokerer afløbet og samtidig kan forurene, idet det kan samle byggeaffald med på vejen.

Opgaven tildeles den jordentreprenør, der var engageret af den tidligere totalentreprenør, og som dermed var den igangværende jordentreprenør. Det er presserende at få udført arbejderne hurtigt for at undgå værdispild. Arbejderne skal udføres i den tørre del af året. Der er desuden konstateret en vis sammenblanding mellem ren og kontamineret jord, hvilket straks skal separeres. DSV Transport A/S har allerede kendskab til byggepladsen herunder de ovenstående udfordringer, og en udskiftning af denne leverandør vil medføre forsinkelser, hvorved man risikerer sikkerheden på byggepladsen og omkring hospitalet.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00