Aleksis Kiven katu välillä Sturenkatu – Hämeentie, kokonaisurakka

Information

Open procedure
03.06.2024 10:53 (GMT+02:00)
17.07.2024 11:00 (GMT+02:00)

Buyer

Helsingin kaupunki Helsingin kaupunki
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
PL 58208
00099 Helsingin Kaupunki
Finland
0201256-6

Closing date has passed.

Short description

Rakennushanke käsittää Aleksis Kiven kadun, Fleminginkadun, Kustaankadun, Harjukadun, Vaasankadun ja Kinaporinkadun rakentamisen työt urakka-asiakirjojen osoittamassa laajuudessa täysin valmiiksi.

Kyseessä on jo rakennettujen ja vilkkaasti liikennöidyn kadun ja vesihuollon uudelleen rakentamista.

Urakka sisältää mm. louhintaa kiilaamalla, tuettuja kaivantoja, katujen rakennekerrosten ja pintarakenteiden uusimista. Alueella uusitaan valaistus, liikennevalot ja raitiovaunukiskoja.

Työalueeseen kuluu myös risteävien ja liittyvien katujen työt rakenteiden liittämisen edellyttämässä laajuudessa.

Urakkamuotona on kokonaisurakka, jossa työhön valittu urakoitsija toimii YSE:n ja Suomen lainsäädännön tarkoittamana pääurakoitsijan asemassa toimivana päätoteuttajana. Urakoitsija vastaa työmaan johtovelvollisuuksista ja työmaapalveluista.

YKT-osapuolet ovat 7.3.2017 solmineet ”yhteinen kunnallistekninen työmaa” nimellä yhteistoimintasopimuksen, jossa Helsingin kaupunki on nimetty ”päätilaajaksi” ja muut sopijapuolet ”tilaajiksi”. Tässä sopimuksessa YKT-osapuolet ovat mm. sopineet yhteisen VNa 205/2009 mukaisen turvallisuuskoordinaattorin nimeämisestä. YKT-työmaan ”tilaajilta” siirtyy päätoteuttajalle kaikki tämän urakan kaupallisissa asiakirjoissa mainitut päätoteuttajan velvollisuudet.

Urakkaohjelman kohdassa 1.7 on lueteltu rakennuttajan YKT-osapuolet, erillisurakat ja kohdassa 3.4 muut rakennuttajan hankinnat. YKT-osapuolien hankintarajoja on lisäksi täsmennetty urakkarajaliitteessä.

Urakkaan sisältyvät asiakirjaluettelossa mainittujen suunnitelmien mukaisten töiden lisäksi työmaan johtovelvollisuudet sekä työmaapalvelut, jotka koskevat kohdan 3.4 rakennuttajan erillishankintoja ja urakkarajaliitteessä esitettyjä YKT-osapuolien hankintarajoja.

Työ tehdään kokonaishintaurakkana.

Työmaa toteutetaan kokonaisuudessaan vähäpäästöisenä työmaana, jonka vaatimukset löytyvät urakkarajaliitteen kohdasta 4.2.

Suunnitelmissa esitetyt määrät eivät ole tilaajaa sitovia.

Urakoitsijaksi valitaan kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen antanut tarjoaja. Kokonaistaloudellisesti edullisin on tarjous, joka on rakennuttajan asettamien tarjoajan soveltuvuutta koskevien vaatimusten täyttävistä tarjouksista hinnaltaan halvin.

Tilaajaan sopimussuhteessa olevan urakoitsijan alihankkijalla/aliurakoitsijalla on oikeus antaa urakka edelleen alihankintana /aliurakkana. Hankinnan/urakan ketjuttaminen tätä pidemmälle ei ole mahdollista ilman erityisen perusteltua syytä ja siihen on saatava tilaajan/rakennuttajan kirjallinen suostumus.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Aleksis Kiven katu välillä Sturenkatu – Hämeentie, kokonaisurakka.zip 93,18 MB
Aleksis Kiven katu välillä Sturenkatu – Hämeentie, kokonaisurakka.pdf 595 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00