Prekvalifisering til konkurranse om anskaffelse av konsulenttjenester innen arealplan og byggesak

Information

eForm 16 Contract notice — standard regime
Restricted procedure
15.11.2023 10:08 (GMT+01:00)
05.01.2024 15:00 (GMT+01:00)
No

Buyer

Direktoratet for byggkvalitet Direktoratet for byggkvalitet
Kari Wist Flyen Kari Wist Flyen
Mariboesgate 13
0179 OSLO
Norway
974760223

Closing date has passed.

Short description

Direktoratet for byggkvalitet (Oppdragsgiver) skal inngå rammeavtale med 3-5 leverandører om kjøp av konsulenttjenester. I 2020-21 gjennomførte Oppdragsgiver et pilotprosjekt med fire kommuner. Et resultat av pilotprosjektene var at det ble utarbeidet metodikk for å gjøre eksisterende planer tilrettelagt for selvbetjening i plan- og byggesaksprosessen. Metodikken omfatter bl.a. tiltak for å forbedre klarspråk, tilrettelegge bedre visuelle framstillinger og tydeliggjøre krav og rammer som er relevante i byggesøknader. Gjennom pilotering skal man i prosjektet tilby kommunene bistand til å gjøre gjeldende planer om til «drømmeplaner». For å støtte kommunene i dette arbeidet, har Oppdragsgiver behov for konsulenter som kan bistå i en ressursgruppe. Ressursgruppen skal hovedsakelig bestå av personer med relevant plan-, byggesak og tjenestedesign-kompetanse som kan bistå de ulike pilotkommunene med faglig kompetanse underveis i piloteringen.

This is the first step in a two-step tender. If you want to see the second step and access tender documents, please follow this link: Tilbudsfase i konkurranse om anskaffelse av konsulenttjenester innen arealplan og byggesak

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00