Bygge- og anleggsarbeider til oppgradering av Kristparken

Information

15.02.2023 11:43 (GMT+01:00)

Buyer

Oslo kommune v/ Bydel St. Hanshaugen Oslo kommune v/ Bydel St. Hanshaugen
Liv Randi Dyrhol
Stensberggata 25
0170 Oslo
Norway
971179686

Short description

Konkurransen omfatter oppgradering av Kristparken i Oslo, en nabolagspark som skal tilrettelegges for brukere i ulik alder. Parken ligger i Sentrum.

Den planlagte oppgraderingen legger opp til å aktivisere hele parken, samtidig som parkens grønne rammer beholdes. Ballbanen skal oppgraderes til en multiballbane, og det skal etableres nye aktiviteter og møteplasser. Parken skal få nye adkomster i øst og vest, og blomstereng og dyrkningsområde mot øst. Det skal bli plantet noen nye trær i den gamle alleen, og etableres ny belysning i parken. Det er planlagt benyttet en stor del permeable dekker på plassen, samtidig som alt overvann føres direkte til beplantede arealer og regnbed. Regnbedet fordrøyer, infiltrerer og renser overvannet før det føres på eksisterende overvannsledning.

Det informeres om at Oppdragsgiver har begrensede midler, og det tas forbehold om at konkurransen vil kunne bli avlyst som følge av politiske beslutninger, manglende finansiering, mv.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
ITT_382399.zip 83,16 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00