IT-konsultointi / Kehitysvammaliiton verkkopalveluiden kehittäminen ja ylläpitäminen

Information

Other
27.10.2022 08:37 (GMT+02:00)
11.11.2022 15:00 (GMT+01:00)

Buyer

Kehitysvammaliitto ry Kehitysvammaliitto ry
Papunet Papunet
Sami Älli Sami Älli
Linnoitustie 2 B
02600 Espoo
Finland
0116608-8

Closing date has passed.

Short description

Kehitysvammaliitto kilpailuttaa vuodelle 2023 IT-konsultointia, joka pitää sisällään verkkopalveluidemme ylläpito- ja kehittämistyötä yhdessä IT-tiimimme ja muiden työntekijöiden kanssa.

Kehitysvammaliitto kehittää ja ylläpitää useita verkkopalveluita, joista laajin on Papunet-verkkopalvelu (www.papunet.net). Se sisältää tietoa, materiaalia ja työkaluja kommunikoinnin tukemiseen sekä saavutettavia materiaaleja ja sovelluksia kommunikoinnissa tukea tarvitseville ihmisille. Verkkopalvelu koostuu n. 200 erillisestä palvelusta ja sovelluksesta, ja vuosittain siellä on lähes 3 miljoonaa kävijää. Lisäksi teemme töitä verkkopalveluiden saavutettavuuden edistämiseksi.

Kehitysvammaliitto edistää kehitysvammaisten ja muiden erityistä tukea oppimisessa, ymmärtämisessä ja kommunikoinnissa tarvitsevien ihmisten yhdenvertaisuutta ja osallisuutta yhteiskunnassa. Päärahoittajamme on Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA). 
Kilpailutamme IT-konsultointia vuodelle 2023.

Työmäärä vaihtelee tarpeen mukaan 30-60 h/kk. Tarvittavaa työmäärää tarkennetaan ja täsmennetään neljän kuukauden välein, ja sitä voidaan myös kasvattaa yhdessä sopien. Työ kilpailutetaan, koska edellisten ja tulevien vuosien IT-konsultointihankinnat ylittävät kokonaisuutena kansallisen kilpailutuksen rajan 60 000 euroa.

Työn keskeiset tehtävät:
• Kehitysvammaliiton verkkopalveluiden kehittämistyöt erikseen sovittuina tehtävinä yhteistyössä Kehitysvammaliiton IT-tiimin kanssa.
• Kehitysvammaliiton verkkopalveluiden ylläpitotehtävissä reagointi, kommunikointi ja mahdollinen korjaaminen tilannekohtaisesti Kehitysvammaliiton IT-tiimiä tukien.
• Kehitysvammaliiton IT-tiimin palavereihin osallistuminen. 

Edellytämme, että työhön on dedikoitu yksi henkilö, joka pystyy osallistumaan Kehitysvammaliiton IT-tiimin viikoittaiseen palaveriin, ja mahdollisiin työtehtävien vaatimiin muihin palavereihin. Työ ja palaverit eivät edellytä läsnäoloa toimistollamme. Työkieli on suomi.

Edellytämme, että henkilöllä on osaamista seuraavista osa-alueista:
• Sisällönhallintajärjestelmät (mm. WordPress)
• JavaScript
• React
• LAMP-ympäristöt
• Tietokantaosaaminen (MySQL ja PostgreSQL)
• Saavutettavuusosaaminen (WCAG)
• Tietoturvan huomioiminen sovelluskehityksessä

Toivomme referenssejä tehdyistä projekteista.

 

Tiedot, tarjoukset tai osallistumishakemukset on tehtävä/jätettävä sähköpostilla osoitteeseen:  kilpailutus@kvl.fi

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Papunet+hankintailmoitus+27102022.pdf 145 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00