50.96 Bleer (2022)

Information

Procurement plan
Open procedure
02.07.2021 10:41 (GMT+02:00)

Buyer

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI) Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)
H.C. Hansens Gade 4
2300 København S
Denmark
17472437

Short description



Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI) planlægger følgende udbud for 3. kvartal 2022:



50.96 Bleer (2022)





Kort om den kommende aftale


Denne aftale er et genudbud af den nuværende SKI-aftale 50.96 Bleer. Aftalen kommer til at omfatte bevillingsbleer jf. servicelovens § 112 og § 41 samt børnebleer til daginstitutioner og dagplejere. Ligesom den eksisterende aftale bliver aftalen inddelt i 6 delaftaler:


  • Delaftale 1: Bleer på bevilling
  • Delaftale 2-6: Børnebleer (regionalt inddelt).




For at kunne bruge aftalen, når den træder i kraft, skal man tilslutte sig aftalen i tilslutningsperioden, der forventes at ligge i oktober 2021. Her kan kommuner og andre offentlige organisationer vælge, om de vil tilslutte sig begge delaftaler eller kun bleer på bevilling eller børnebleer.


Delaftale 1: Bleer på bevilling vil være en flerleverandøraftale, som tildeles op til tre leverandører. Tilbuddene evalueres på baggrund af tildelingskriteriet ”bedste forhold mellem pris og kvalitet”. Leverandørerne tildeles i en kaskade.


På delaftale 1 vil den enkelte kommune eller anden offentlige organisation selv kunne vælge mellem tre tilslutningsmodeller efter deres behov. Det vil imødekomme behovet for fleksibilitet hos kommunerne samt hensynet til konkurrencesituationen på sigt. Med model A tilslutter kommunerne sig ved en direkte tildeling på rammen. Med model B og C får kommunerne mulighed for at gennemføre sin egen kvalitetsevaluering i form af kvalitetstest eller kvalitetsafprøvning.


Delaftalerne 2-6 vil være eneleverandøraftaler. Delaftalerne tildeles den leverandør, som på den enkelte regionsdelaftale har afgivet det økonomisk mest fordelagtige tilbud i henhold til tildelingskriteriet ”pris”.


Vi regner med, at delaftale 1 vil være klar til brug 1. august 2022, når den eksisterende delaftale udløber. Delaftale 2-6 forventes at være klar 1. juli 2022, hvor de øvrige delaftaler udløber.




Hvordan sikrer SKI brugerinddragelse


Bestilling og levering af bleer på bevilling er omfattet af serviceloven § 112 og § 41. For at opfylde servicelovens krav til brugerinddragelse er SKI i dialog med relevante brugerorganisationer (Dansk Handicap Forbund, Ældresagen og Kontinensforeningen) og afholder møder med en række brugerrepræsentanter. Formålet er at få deres input til, hvilke krav SKI og kommunerne skal tage med i udbudsmaterialet.


Når udbudsmaterialet er ved at være på plads, gennemfører SKI en høring af de kommunale ældre- og handicapråd, som alle får mulighed for at komme med deres sidste kommentarer til kravspecifikationerne og leveringsbetingelserne. Høringen af de kommunale ældre- og handicapråd forventes at starte i august 2021.




Se det kommende udbud her




Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00