Rådgivning til bygge- og anlægsopgaver på Energinets faciliteter - delaftale 1: betonteknologiske undersøgelser og projektering

Information

06 - Contract award notice - utilities
Negotiated procedure
15.03.2021 10:27 (GMT+01:00)

Buyer

Energinet Forretningsservice Energinet Forretningsservice
Tonne Kjærsvej 65
7000 Fredericia
Denmark
39314797

Assignment text

Nærværende koncernrammeaftale udbydes af forretningsenheden forretningsservice, som fungerer som indkøbscentral for Energinet-koncernen. Ordregiver ønsker at have mulighed for at anskaffe rådgivning og konsulentarbejder i forbindelse med bygge-og anlægsopgaver på Energinets faciliteter. Der ønskes indgået 4 rammeaftaler med flere leverandører på alle delaftaler. Delaftale 1: Rådgivningsydelser på betonteknologiske undersøgelser, i forbindelse med betonrenovering på Energinets anlæg i Danmark. Delaftale 2: Rådgivningsydelser på byggeledelse og fagtilsyn, i forbindelse med gennemførelse af bygge- og anlægsopgaver på Energinets anlæg i Danmark. Delaftale 3: Konsulentydelser til varetagelse af Energinets bygherrefunktion, i forbindelse med gennemførelse af bygge- og anlægsopgaver på vores anlæg i Danmark. Delaftale 4: Rådgivningsydelser på projektering, byggeledelse og fagtilsyn, i forbindelse med gennemførelse af bygge- og anlægsopgaver på Energinets anlæg i Danmark.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00