Facilitering af kort strategikursus

Information

102 - Minor projects
Open procedure
04.03.2021 08:52 (GMT+01:00)
14.03.2021 23:55 (GMT+01:00)

Buyer

S/I Erhvervshus Sjælland // CVR:40084746 S/I Erhvervshus Sjælland // CVR:40084746
Bitten Müller
Fulbyvej 15
4180 Sorø
Denmark

Closing date has passed.

Short description

Erhvervshus Sjælland ønsker at skabe et 2-dages kursus for regionens SMV’er, med fokus på inspiration til strategi og finansiering.

I 2019 lancerede Erhvervshus Sjælland et nyt udviklingsprojekt med hovedfokus på at styrke Region Sjællands SMV’eres strategiske kompetencer og organisatoriske kapacitet, hvilket sætter virksomhederne i stand til at træffe strategiske beslutninger i overensstemmelse med deres vækststrategi samt reagerer fleksibelt og agilt på f.eks. den teknologiske udvikling og afsætningsmuligheder. Projektet skal styrke virksomhedernes forudsætninger for at realisere deres vækstpotentiale og gennem målrettet kompetencetilførsel øges virksomhedernes produktivitet. Dermed styrkes konkurrenceevnen, og på sigt ledes til øget beskæftigelse.

Med projektet følger en tilskudspulje som giver virksomhederne tilskud til køb af privat rådgivning inden for projektets rammer. Virksomhedens behov sættes i centrum og videnstilførelsen skræddersys til den enkelte virksomheds udfordringer. Derigennem bliver virksomheden i stand til at arbejde målrettet og detaljeret med de strategiske og/eller ledelsesmæssige udfordringer som virksomheden måtte stå overfor. Organisations- og kompetenceudviklingen vil være baseret på virksomhedens kompetencebehov, som de er udtrykt dels i virksomhedens vækststrategi, og dels i virksomhedens eksekveringsplan. Virksomhederne kan søge tilskud til ex. kurser, uddannelse og/eller privat rådgivning ift. konkretet udviklings- og forandringsopgaver i virksomheden.

Projektet er støttet af Den Europæiske Socialfond.

Projekts startdato var den 01.01.2019 og slutdato er den 31.03.2022. Det forventes, at de sidste virksomheder indtræder i projektet ikke senere end september, 2021.

Erhvervshus Sjælland søger i dette udbud en indsats målrettet etablerede SMV’er i Region Sjælland med vækstpotentiale og som ønsker et fornyet fokus på strategi og finansieringsmuligheder. Det er hensigten at virksomhederne ligeledes skal præsenteres for de muligheder, der måtte være for efterfølgende at tilkøbe privat rådgivning inden for videns-forøgelse og kompetenceudvikling.

Formålet med indsatsen er inspirere virksomhederne til at klare de udfordringer, som de står i nu – hvad end de har haft mange udfordringer det sidste år, eller står overfor en vækstrejse. Det er sigtet at indsatsen skal inkludere viden fra eksperter samt guide og støtte virksomheder i, hvordan de ”kloge ord” kan finde anvendelse i den enkelte virksomhed.

Nedenstående findes Erhvervshus Sjællands indledende tanker for, hvordan kurset kan afholdes og skal ses som inspiration til tilbudsgiver for at afgive et tilbud. Erhvervshus Sjælland ønsker en samskabende proces omkring det endelige indhold og den endelige form.

Beskrivelse af opgaven og succesriterier

Beskrivelsen af opgaven:

Vi ønsker at give virksomhederne input og inspiration til, hvorledes de kan arbejde videre med deres strategi specielt med fokus på digital markedsføring. Herudover ønsker vi at give virksomhederne indblik i, hvilke finansieringsmuligheder der findes. Det gør vi ved at afholde et kursus af 2 dages varighed. Vi forventer at tilbudsgiver faciliterer begge dage, inkl. ekspertindlæggene. Som en naturlig del af faciliteringen, forestiller vi os at tilbudsgiver har et særdeles skarpt fokus på enkelte og praktiske værktøjer, som hjælper den enkelte virksomhed med at justere, tilpasse og måske forny eksisterende strategier.

Ud over ekspertindlæggene skal kurset indeholde:

-En model at navigere i: Fokus på eksekvering af de elementer vi lærer i løbet af dagene.

-Hvordan indarbejder du eksperternes gode råd i din hverdag: Inspiration og værktøjer til at inspirere din tilgang til forandring?

-Hvilke muligheder er der for din virksomhed?

-Hvordan kommer du videre på bagkant af kurset?

-Konkrete praktiske muligheder.

Mål og succeskriterier for indsatsen:

I den samskabende proces med Erhvervshus Sjælland skal tilbudsgiver skabe rammerne, samt det endelige indhold, for et succesfuldt kursus for regionens SMV’er. Tilbudsgiver skal samtidig bidrage til rekruttering af virksomheder, som både kan se en værdi i at deltage på kurset samt efterfølgende anvende tilskudsmidler til privat rådgivning.

Tidsplan - Hvornår skal indsatsen afvikles:

Vi forestiller os at kurset afvikles ved fysisk fremmøde på følgende datoer, på endnu ikke fastlagte lokationer i Region Sjælland:

14. april, 2021

5. maj, 2021

Det forventes at der afholdes en række – tæt på hinanden følgende - online aktionsmøder, således at leverandør og Erhvervshus Sjælland kan afstemme og samstemme indsatsen.

Deltagere på kurset:

Vi forestiller os, at der deltager 12 virksomheder med 1-2 deltagere pr. virksomhed på eventet. Erhvervshus Sjælland forestår rekrutteringen af 75% af de deltagende virksomheder. Vi forventer, at den valgte leverandør er aktiv i rekruttering af virksomheder og rekrutterer minimum 25 % af virksomhederne til eventet, herunder aktiverer sit netværk for at nå rekrutteringsmålet.

Målgruppe for indsatsen:

1.Hovedsæde (CVR-nummer) i Region Sjælland

2.SMV-status

3.Eksisteret i min. 3 år

4.Mellem 5 og 250 ansatte

5.Ikke er primære erhverv (landbrug, fiskeri osv.), NACE-kode 010000 til 099999

6.Motiveret for at øge virksomhedens konkurrencekraft

7.Vækstpotentiale, der kan forløses gennem organisations- og kompetenceudvikling

Formkrav:

Det forventes at tilbudsgiver (leverandøren) udarbejder et skriftligt tilbud på dansk og at omfanget af materialet ikke udgør mere end 5 stk. A4-sider ekskl. bilag.

Pris:

Erhvervshus Sjælland ønsker at modtage en total og fast samlet pris for udvikling, facilitering og afvikling af indsatsen. Prisen skal være ekskl. leje af lokaler samt forplejning.

Ikke inkl. udbuddet: Erhvervshus Sjælland kontrakterer selv indlægsholdere med fokus på indsatsens hovedemner (strategi, finansiering samt digital markedsføring). Disse er derfor ikke indeholdt i nærværende udbud.

Tilbudsspecifikation:

Projektet er finansieret dels af Den Europæiske Socialfond samt Erhvervsstyrelsen. Markeds-afdækning indebærer indhentning af minimum 3 tilbud.

Som et element i markedsafdækningen kan projektledelsen i Erhvervshus Sjælland forventes at gennemføre en række samtaler med aktører, som har erfaring indenfor levering af telemarketingydelser.

Som en del af markedsafdækningen vil Erhvervshus Sjælland bede om at modtage et tilbud som indeholder:

•En kort præsentation af tilbudsgiver med referencer og historik

•Skriftlig bekræftelse på at leverandøren lever op til de ovenfor beskrevne krav

•Total pris

•Evt. forudsætninger for tilbuddet

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
SMV Strategi_Udbudsmateriale_Facilitering af 2-dages kursus.pdf 756 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00