Etablering af ny elforsyning til bomme og signalanlæg på Kong Frederik IX´s Bro

Information

Open procedure
26.01.2021 17:37 (GMT+01:00)
22.01.2021 11:00 (GMT+01:00)

Buyer

Vejdirektoratet Vejdirektoratet
Niels Juels Gade 13
1022 København K
Denmark
60729018

Closing date has passed.

Short description



El og Styring

Arbejdet omfatter ændring af styringen af bomanlægget på KONG Frederik d. IX’s bro. Styringen sidder i dag i banens sikringsanlæg og denne skal flyttes til vejsiden. Arbejdet omfatter således indgreb i banens sikringsanlæg og arbejderne er derfor omfattet af gældende banenormer, se SAB Banesikring.


Adskillelse af bom og blinkstyring fra sikringsanlægget, vil medføre at der opsættes en ny tavle, med styring og forsyning af bom og blink komponenterne. Beskrivelsen indeholder grundlag til PLC, manøvrepult og styringskrav til bom og blink.



Banesikring

På Kong Frederik IX bro er styring og overvågning af jernbane og vej indbygget i jernbanens sikringsanlæg. I blæsevejr kan vejbomme ikke lukke ned og lukke op. Dette skyldes en svag strømforsyning. Vejens blinklys til varsling om lukning af broen, følger ikke nugældende vejregler. Vejdirektoratet har sammen med Banedanmark besluttet at opdatere broens styring og overvågning.


  • Der skal installeres en ny styring af vejlys og bomme.
  • Styring af vejlys og bomme, skal demonteres i jernbanens sikringsanlæg







Tilgå udbudsmaterialet her



Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00