Høring mal for kravspesifikasjoner for arbeidsmarkedstiltakene Avklaring og Oppfølging

Informasjon

Veiledende kunngjøring
01 - Veiledende kunngjøring
06.11.2018 09.08 (GMT+01:00)

Innkjøper

ARBEIDS- OG VELFERDSETATEN (NAV) ARBEIDS- OG VELFERDSETATEN (NAV)
Lars Bakken Lars Bakken
Postboks 5, St Olavs plass
0130 OSLO
Norge
889640782

Kort beskrivelse

Arbeids- og velferdsdirektoratet innbyr til høring av maler for  konkurransegrunnlagene for anskaffelse av arbeidsmarkedstiltakene Avklaring og Oppfølging.

Fullstendig kunngjøring av konkurransen vil  bli gjort av NAV -fylker/regioner på senere tidspunkt. Denne veiledende kunngjøringen gjelder kun invitasjon til å komme med skriftlige innspill til malene for  konkurransegrunnlag, og vil ikke forkorte tidsfrister for senere kunngjøringer. Deltakelse i eventuelt senere konkurranse er ikke på noe vis betinget av at leverandøren kommer med innspill på denne høringen. Oppdragsgiver er ikke forpliktet til å endre konkurransegrunnlaget på bakgrunn av kommentarer eller innspill som kommer i høringsrunden.

Frist for å sende inn innspill via Mercell-portalen er 21.11.18.

Du må være registrert som leverandør i Mercell-portalen for å kunne komme med innspill. Mercell-bruker fås gratis ved forespørsel på e-post til support@mercell.com.  Du finner informasjon om bruk av Mercell på www.mercell.com.  

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00