Konkurransegrunnlag til høring: Behandlingshjelpemidler: Hjemmerespiratorer for levering til foretakene i Helse Vest

Informasjon

Veiledende kunngjøring for å redusere frist for å levere tilbud
01 - Veiledende kunngjøring
08.07.2018 13.01 (GMT+02:00)

Innkjøper

SYKEHUSINNKJØP HF SYKEHUSINNKJØP HF
Postboks 40
Tollbugata 7

9811 VADSØ
Norge
916879067

Kort beskrivelse

Seksjonene for behandlingshjelpemidler har behov for å inngå nye parallelle rammeavtaler på respiratorer til hjemmeboende pasienter.
Planlagt kunngjøring er i september, men forut for kunngjøringen ønsker Oppdragsgiver tilbakemeldinger på deler av konkurransegrunnlaget. Oppdragsgiver publiserer derfor utkast til Kravspesifikasjon, Prisskjema og Konkurranseregler i forbindelse med denne veiledende kunngjøringen. Det er særlig viktig at potensielle tilbydere gir tilbakemelding om urimelige minstekrav eller andre forhold som hemmer konkurranse, samt uklarheter i kravspesifikasjonen eller andre dokumenter. Vi påberoper oss samtidig muligheten til å korte ned tilbudsfristen i hht. Anskaffelsesforskriften §20-2 (2).
På grunn av sommerferien legges dokumentene ut med ca 7 ukers frist for tilbakemeldinger, som settes til til 22.08.2018. Tilbakemeldinger sendes til Gry Loftesnes eller Elisabeth Kordt: gry.loftesnes@helse-vest-innkjop.no eller elisabeth.kordt@helse-vest-innkjop.no 

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00