Indsamling og transport af dagrenovation/farligt affald og genanvendeligt affald/farligt affald

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
29.05.2018 11.10 (GMT+02:00)
26.06.2018 11.00

Innkjøper

AffaldGenbrug, Vejle Kommune AffaldGenbrug, Vejle Kommune
Lars Bracht Andersen Lars Bracht Andersen
Vestre Engvej 70
7100 Vejle
Danmark

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Vejle Kommune har indsamlingsordninger for dagrenovation/dagrenovationslignende affald, genanvendeligt affald i form af metal, plast, papir og karton samt farligt affald. Nærværende udbud omfatter hustandsindsamling og transport af disse fraktioner. Private husstande samt kommunale institutioner har benyttelsespligt på samtlige ordninger. Der er særlige ordninger for sommerhusområder og kolonihaver, som ligeledes er omfattet af nærværende udbud. Der indsamles desuden dagrenovationslignende affald fra erhvervsvirksomheder, der tilmelder sig denne ordning.

Data om antal husstande/indbyggere i kommunen, fordeling af forskellige beholder typer, antal tømninger mv. fremgår af udbudsmaterialet.

Kontrakten indbærer virksomhedsoverdragelse af køretøjer og mandskab fra den nuværende renovatør. Rammerne for virksomhedsoverdragelsen beskrives nærmere i udbudsmaterialet.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00