Nyopførelse af 32 boliger for Bofællesskabet Jonshøj

Informasjon

(Ikke tilgjengelig)
17.05.2018 10.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Domea.dk Domea.dk
Kasper Møller, Pluskontoret Arkitekter A/S
Oldenburg Alle 3
2630 Høje Taastrup
Danmark

Kort beskrivelse

Jonshøj afd. 2017, c/o Domea.dk (herefter ”Domea.dk”) planlægger at udbyde nyopførelsen af 32 boliger for Bofællesskabet Jonshøj. Udbuddet vil ske efter tilbudslovens § 6, stk. 3.

Inden udbuddet ønsker Domea.dk at afholde en dialog med markedet med henblik på at skabe det bedst mulige fundament for udformningen af det forestående udbud.

Markedsdialogen har til formål at undersøge, om de af markedets aktører, der vil skulle give tilbud, har forslag til projektmæssige forhold af betydning for entreprisesummen. Projektet skal opføres i hovedentreprise ved anvendelse af Integreret Byggeri. Der skal derfor indgås en hovedentreprisekontrakt samt en samarbejdsaftale mellem Boligselskabet, rådgiver Pluskontoret Arkitekter A/S og en hovedentreprenør. Domea.dk vil gerne opfordre markedets aktører til at indgå i dialog med bygherre og rådgiver om udførelsen af projektet. Henvendelse bedes rettet senest den 1.6.2018 til Kasper Møller, Pluskontoret Arkitekter A/S, + 45 53 74 40.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00