Tietopyyntö: Mobiilin somepalvelun ketterä kehittäminen

Informasjon

17.11.2017 13.00 (GMT+01:00)
15.12.2017 15.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Kehitysvammaliitto ry Kehitysvammaliitto ry
Sami Älli Sami Älli
Viljatie 4 A
00700 HELSINKI
Finland
0116608-8

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Tämä tietopyyntö koskee Kehitysvammaliiton Somettamalla uutta kohtaamista -hankkeessa toteutettavaa mobiilia sosiaalisen median palvelua. Tietopyynnön tarkoituksena on selvittää palvelun ketterään kehitystyöhön liittyviä kysymyksiä ja hinta-arviota. Tavoitteena on saada kattavasti taustatietoa, jotta mahdollinen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti.

Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö vaan tarkentava markkinakartoitus eli tietopyyntö. Tietopyyntö ei sido tietopyynnön antajaa tai tietopyyntöön vastaajia. Tietopyynnön vastaamisesta ei makseta korvausta.

Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista, eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa.

Pyydämme kaikkia kiinnostuneita palveluntarjoajia tutustumaan tietopyyntöön ja vastaamaan esitettyihin avoimiin kysymyksiin. Tarkemmat tiedot ja kysymykset löytyvät liitteestä.

Pyydämme toimittamaan vastaukset 15.12.2017 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ronja.oja@kvl.fi, sähköpostin aiheena ”Tietopyyntö: Mobiilin somepalvelun ketterä kehittäminen”.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Tietopyynto_Mobiilin_somepalvelun_kettera_kehittaminen.pdf 182 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00