Bemærkninger til sortimentsmodel for udbud af fødevarer - den tilpassede varekurvsmodel

Informasjon

10.10.2017 16.20 (GMT+02:00)
25.10.2017 12.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Frederiksberg Kommune Frederiksberg Kommune
Nicolas Lambert Nicolas Lambert
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
11259979

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Til potentielle tilbudsgivere

Frederiksberg Kommune ønsker at modtage bemærkninger til en model for sortimentsudbud af fødevarer.

Frederiksberg Kommune forventer at udbyde levering af fødevarer til daginstitutioner og skoler indenfor den nærmeste fremtid. Der er tale om et sortimentsudbud med mange varenumre indenfor en række varekategorier. Fødevarerne skal leveres til institutionernes køkkener, der producerer formiddags-, frokost- og eftermiddagsmåltider til børn samt anvendes i forbindelse med hjemmekundskab mv. Der vil tale om både økologisk såvel som konventionelle fødevarer.

I den forbindelse ønsker kommunen at modtage interesserede markedsdeltageres kommentarer og bemærkninger til en udbudsmodel, som er en "tilpasset varekurvsmodel". Beskrivelsen af modellen er vedhæftet under filer.

Frederiksberg Kommune har overvejet at anvende en såkaldt ”varekurvsmodel” som alternativ til tilbudslistemodellen. Ved anvendelsen af varekurvsmodellen er det ordregiveren, der via adgang til tilbudsgivernes sortiment og priser foretager et ”fiktivt standardindkøb” på en given dato og ”plukker” de varer, der skal indgå i evalueringen og sammenligningen mellem tilbudsgiverne.

Frederiksberg Kommune har afholdt markedsdialog med potentielle tilbudsgivere, der har givet udtryk for usikkerhed, om hvorvidt de varer, ordregiver plukker, er sammenlignelige, og at det kan være uigennemskueligt for tilbudsgiver, hvilke og hvor mange varer, der sammenlignes ved tilbudsevalueringen. For at imødegå denne usikkerhed overvejer kommunen at anvende en tilpasset ”varekurvsmodel”. Kommunen ønsker derfor at modtage potentielle tilbudsgivers bemærkninger til modellen.

Såfremt I ønske af afgive bemærkninger bedes det gjort i Mercell under kommunikationsfanen.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Den tilpassede varekurvsmodel.docx 50 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00