Høring om eventuelt udbud af søvnmonitoreringsteknologier

Informasjon

Veiledende kunngjøring
01 - Veiledende kunngjøring
21.09.2017 08.29 (GMT+02:00)

Innkjøper

Aarhus Kommune Aarhus Kommune
Susanne Fuglsang Agerbo Susanne Fuglsang Agerbo
Rådhuspladsen 2
8000 Århus C
Danmark
55133018

Kort beskrivelse

Center for Frihedsteknologi (CFT) ønsker at undersøge muligheden for implementering af søvnmonitoreringsteknologier i Aarhus Kommune (AAK). Teknologien skal give medarbejderne i plejeboligerne et hjælpeværktøj til at forbedre borgerens almene tilstand igennem en forbedring af borgernes nattesøvn. Borgernes søvndata ønskes anvendt til mono- og tværfaglige drøftelser vedrørende mulige tiltag ved dårlig nattesøvn, f.eks. grundet smerter, sår, medicinering, døgnrytmeforstyrrelser.
Som led i undersøgelsen af muligenheden for implementering af søvnmonitoreringsteknologier i AAK, ønsker CFT, at undersøge, eksempelvis, hvilke fysiologiske målinger, der kan understøtte overstående.
Formålet med søvnmonitoreringsteknologier formodes blandt andet anvendt til medicinsk formål, derfor ønsker CFT at diskutere muligheden for CE-mærkninger i henhold til bek.1263 om medicinsk udstyr. Potentielle leverandører og aktører på markedet inviteres derfor til en høring.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Evaluering af velfærdsteknologier.pdf 3,13 MB
Procedure for høring af søvnmonitoreringsteknologi.pdf 344 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00