Begrænset udbud af hovedentreprise vedrørende Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter fase 1 på 535 Skive kaserne — Etablering af bygning 132 — værksted.

Informasjon

Begrenset prosedyre
16.12.2016 10.07 (GMT+01:00)
20.01.2017 12.00

Innkjøper

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Christian Enemark Christian Enemark
Arsenalvej 55
9800 Hjørring
Danmark

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Ved nærværende udbudsbekendtgørelse udbydes hovedentreprise vedrørende Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter fase 1 på 535 Skive kaserne.

Udbuddet er en del af det samlede projekt kaldet »Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter« fase 1, som omhandler en generel modernisering af Hærens mandskabsfaciliteter i form af nye og renoverede bade- og omklædningsfaciliteter samt materieldepoter til enkeltmandsudrustning og enhedsmateriel. Derudover ombygges og nybygges et større antal garage- og værkstedsfaciliteter.

Udbuddet omfatter nybyggeri i form af etablering af nyt værksted indrettet i en standardgarage med 14 standpladser, værkstedsfaciliteter, administration og teknikrum. Udbuddet omfatter desuden rydning i terræn, flytning af en større mængde jord samt etablering af nye forsyningsledninger og belægninger omkring byggeriet, jf. nærmere afsnit II.2.4).

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00