Projektkonkurrence — Totalrådgivning — Vrå Skole og Børnehus.

Informasjon

Begrenset prosedyre
23.09.2016 10.53 (GMT+02:00)
24.10.2016 12.00

Innkjøper

Hjørring Kommune Hjørring Kommune
Henrik Bøgeskov Lolholm Henrik Bøgeskov Lolholm
Nørregade 2
9800 Hjørring
Danmark

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Projektet omfatter ny skole og nyt børnehus i Vrå. Skolens elevgrundlag er på 500 elever — fordelt med to spor fra børnehaveklasse til 9. klasse, mens børnehuset består af vuggestue og børnehave med samlet knap 200 børn.

Projektet skal være unikt i den forstand, at det samler de kommunale og mange almennyttige fritidstilbud i Vrå. Projektet opføres i forbindelse med Idrætscenter Vendsyssel, bl.a. fordi der her allerede eksisterer faciliteter, der understøtter formålet.

I Kommunens arbejde med børn og unge tages der udgangspunkt i tre indsatsområder: Brobygning og overgange, Inklusion samt Tværfagligt Distriktssamarbejde. I projektet skal der indgå faciliteter til vuggestue, børnehave, skole og lokale afdelinger af folkebibliotek, musikskole, ungdomsskole mv. der skal arbejdes med lokalefællesskab og fælles udnyttelse af faciliteterne.

Projektet udbydes som projektkonkurrence efterfulgt af udbud med forhandling uden forudgående bekendtgørelse, med henblik på en totalrådgiveraftale.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00