Etablering af bevægelig målbane i Jægerspris

Informasjon

103 - Bygg- og anleggsoppgaver
Åpen anbudskonkurranse
23.08.2016 15.31 (GMT+02:00)
16.09.2016 13.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Forsvaret og Forsvarsministeriets Styrelser Forsvaret og Forsvarsministeriets Styrelser
Christian Enemark Christian Enemark
Arsenalvej 55
6800 Hjørring
Danmark

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse skal have etableret en bevægelig målbane i 292 Jægerspris skyde- og øvelsesterræn, bestående af en tilkørselsvej, en remise samt to banetrace med tilhørende beskyttelsesvolde og jorddækning.

Området er beliggende i et naturbeskyttet område med mange restriktioner, bl.a. findes en række yderst sjældne orkideer i området, som skal beskyttes under arbejdets udførelse, hvorfor det har været et myndighedskrav, at tørven i området afgraves, beskyttes under arbejdet og genudlægges i de områder, hvor tørven er opgravet fra.

Før påbegyndelse af selve anlægsarbejdet, skal der foretages en kombineret flytning af den øverste tørv samt foretages ammunitionsrydning, så det er muligt og sikkert at etablere tilkørselsvejen, remisen og de to banetrace med volde.

Denne entreprise omhandler således jord- og ammunitionsrydningsarbejdet i forbindelse med projektet herunder flytning af tørv, udgravning for vej, remise og trace, oplægning af jord til beskyttelsesvolde samt genudlægning af tørven på beskyttelsesvolde og udlægning af stabilgrus i banetrace og for tilkørselsvej. I nødvendigt omfang indgår også blødbundsudskiftning i nærværende entreprise.

Ammunitionsrydningen skal foregå i et område, hvor der har været skudt med mange forskellige ammunitionstyper som mortere, panserværnsraketter, artilleri og håndvåbenammunition i mere end 100 år, hvorfor området må forventes stærkt forurenet med fragmenter og evt. forsagere. Det er entreprenørens an-svar, at ammunitionsrydningen gennemføres sikkerhedsmæssigt forsvarligt, og at der anvendes det fornødne sikkerhedsudstyr. Skulle der konstateres forsagere i arbejdsområdet, som skal bortsprænges af sikkerhedsmæssige grunde, skal denne ydelse være en del af entreprenørens ydelse og tilbud.

Da området forventes stærkt forurenet, er det ikke et krav, at alle forsager eller ammunitionsrester fjernes, det vil således være muligt at anvende den opgravede jord til etablering af jordvolde, uden at denne er helt ren for ammunitionsrester eller forsagere, dog skal entreprenøren bortskaffe alle synlige fund af større for-sagere og ammunitionsrester, som konstateres i forbindelse med arbejdet. Det er således muligt at lave en del af arbejdet med eksempelvis en pansret gravema-skine e.l. efter entreprenørens valg.

Entreprenøren skal i forbindelse med afgivelse af sit tilbud, aflevere en kort be-skrivelse af, hvordan denne påtænker arbejdet udført, herunder angivelse af me-tode for ammunitionsrydningen samt hvilke tekniske hjælpemidler der påtænkes anvendt.

Den opgave omfatter således:

A.Afrømning af tørv – herunder vedligeholdelse af tørv inden genudlægning.

B.Ammunitionsrydning af banetrace, område for remise og veje samt rende for elkabler og kloak.

C.Etablering af jordvolde omkring banetrace

D.Udgravning og etablering af adgangsvej til trace

E.Etablering af kloak og dræn

F.Genudlægning af opgravet tørv

G.Udlægning af stabilgrus og underlag for bane

H.Byggeplads etablering og drift for egen entreprise.

I.Dokumentation for udførelse af ammunitionsrydning, herunder beskrivelse af evt. restriktioner i forhold til fremtidigt arbejde i området.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00