EU udbud af Økonomisystem til Frederiksberg Kommune

Informasjon

03 - Kunngjøring av kontraktstildeling
(Ikke tilgjengelig)
15.04.2016 12.45 (GMT+02:00)

Innkjøper

Frederiksberg Kommune Frederiksberg Kommune
Jan Eilsø Jan Eilsø
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Danmark
11259979

Kort beskrivelse

Frederiksberg Kommune udbyder implementering, vedligeholdelse, support, drift og videreudvikling af et økonomisystem inkl. e-handelsløsning grundet kontraktudløb på nuværende løsning pr. 31-12-2016. Modsat nuværende løsning udbydes Økonomisystem og Løn- og Personalesystem hver for sig, hvorfor nærværende udbud skal ses i tæt sammenhæng med udbuddet på Løn- og Personalesystem, der annonceres sideløbende. Frederiksberg Kommune har fokus på at finde en systemløsning, der understøtter de forretningsmæssige, procesmæssige og funktionelle behov, der eksisterer i Frederiksberg Kommunes nuværende organisering med en høj grad af decentralisering.

Kontrakten og bilagene er en integreret del af det samlede udbudsmateriale, hvorfor der skal tages højde for kontraktens med tilhørende bilags betingelser og vilkår ved tilbudsgivningen. 

LØSNINGENS OMFANG

Følgende funktionelle områder er en del af udbuddet:

  • Økonomi
  • Debitor
  • Indkøb og
  • e-handel

Hertil kommer optioner, jf. Kontraktens bilag 3 og 7

Udbuddet skal føre til indgåelsen af en obligatorisk aftale mellem Frederiksberg Kommune og den tilbudsgiver (kontrakthaver), som tildeles kontrakten. Ved en obligatorisk aftale forstås en aftale, hvor Frederiksberg Kommune forpligter sig til kun at købe de pågældende ydelser hos kontrakthaver.

Leverandøren skal, i en implementeringsperiode på maksimalt 9 måneder fra kontraktstart stå for de i bilag 1 angivne hovedaktiviteter, suppleret med leverandørens øvrigt angivne aktivitetsbehov..

Leverandøren skal ligeledes i implementeringsperioden som minimum stå for uddannelse af lokale administratorer og superbrugere evt. suppleret med slutbrugeruddannelse af samtlige brugere i Frederiksberg Kommune. Leverandøren skal ligeledes stå for den løbende drift (evt. ekskl. Hosting) service og vedligehold af systemet.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00