Rammeaftale om udlån af sikringstekniske mandskab til Banedanmark.

Informasjon

Begrenset prosedyre
18.12.2015 10.13 (GMT+01:00)
12.01.2016 14.00

Innkjøper

Banedanmark Banedanmark
Susanne Hensch Susanne Hensch
Amerika Plads 15
2100 København Ø
Danmark

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Banedanmark udbyder to (2) rammeaftaler — en i Østdanmark og en i Vestdanmark — der omfatter udlån af sikringsteknikere med den nødvendige uddannelse til at udføre diverse sikringstekniske arbejder i Banedanmarks anlæg, herunder sikringstekniske arbejder på stationssikringsanlæg, linieblok, sporskiftedrev samt sikringstekniske arbejder i forbindelse med sporjustering. Ved udførelsen af konkrete arbejder omfattet af en delaftale skal Leverandøren endvidere stille servicebil og håndværktøj til rådighed for egne medarbejdere.

Banedanmark er forpligtet til at indleje 2 årsværk/sikringsteknikere (øst) og 1/4 årsværk/sikringsteknikere (vest) i gennemsnit pr år. Banedanmark er berettiget til at nedjustere den pågældende bemanding og til at tilkøbe yderligere mandskab i henhold til betingelserne fastsat i de pågældende delaftaler. Arbejdet omfattet af delaftalen i Vestdanmark vil det først år primært omfattet sikringstekniske arbejder i forbindelse med sporjustering.

Sikringstekniske arbejder omfattet af de udbudte delaftaler vil kunne finde sted 365 dage om året, men Leverandøren skal forvente at arbejdsbelastningen primært finder sted i perioden marts-nov (begge måneder inkl. og undtagen juli). Leverandørens mandskab skal arbejde i 3-holdsskift, dog med en overvægt af aften- og natarbejde, og der forekommer endvidere arbejder som rådighedsvagt.

Leverandøren skal i sin allokering af mandskab til brug for opfyldelse af sine forpligtelser i henhold til de pågældende delaftaler sikre nødvendigt mandsskab til dækning af den varierende arbejdsbelastning samt egne medarbejderes ferie og sygdom.

Begge delaftaler forventes at træde i kraft 1.4.2016 med en kontraktperiode på 2 år med 3 optioner på forlængelse af delaftalerne på tilsvarende vilkår af 2 års varighed.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00