Spuling og TV-inspektion samt relaterede ad hoc opgaver

Informasjon

03 - Kunngjøring av kontraktstildeling
(Ikke tilgjengelig)
21.08.2015 14.02 (GMT+02:00)

Innkjøper

SamAqua SamAqua
Charlotte Hardam Charlotte Hardam
Ejby Møllevej 22
5000 Odense C
Danmark
34216169

Kort beskrivelse

Mængder er opført i KM samt timer og er skønnet i henhold til de historiske indkøb som er foretaget. Disse er oplyst på årsbasis pr. selskab.

Udbuddet indgås som en rammeaftale og skønnede mængde m.v. kan ses i separat bilag 2 - Estimeret forbrug pr. selskab.

Rammeaftalen forudsættes indgået med tre leverandør, for perioden 01.08.2015 – 31.08.2018.

Der vil være mulighed for at ordregiver kan forlænge kontrakten med 2 x 12 måneders option, på samme kontraktuelle vilkår.

Ordregiver forpligter sig i denne periode til at købe de i udbuddet omfattede ydelser, hos de valgte tilbudsgivere på de i nærværende udbudsmateriales nævnte vilkår.

Det samlede årlige forbrug af Spuling og TV-inspektion, omfattet af udbuddet, fremgår af tilbudsposter oprettet i Mercell samt vedlagt separat bilag 2 ”Estimeret forbrug pr. selskab”. Det anførte forbrug indenfor de enkelte ydelsestyper er skønnede mængder, udregnet på baggrund af tidligere aktivitet og forventede aktivitetsændringer. Det forventede årlige forbrug er således alene et estimat, som ikke er bindende for ordregiver.

Resultatet af nærværende udbudsforretning samt den faktiske driftssituation kan give anledning til ændringer. Ordregiver forpligter sig ikke ud over sit faktuelle behov.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00