BMM.R01 Rammeaftale om rådgivning vedr. geoteknik.

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
29.04.2015 12.18 (GMT+02:00)
08.06.2015 12.00

Innkjøper

Vejdirektoratet Vejdirektoratet
Jimmi Laursen Jimmi Laursen
Thomas Helsteds Vej 11
8660 Skanderborg
Danmark

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Opgaven er benævnt BBM.R01 Rammeaftale om rådgivning vedrørende geoteknik.

Rammeaftalen omfatter i hovedtræk:

— Geoteknisk rådgivning

— Udførelse af geotekniske feltundersøgelser, herunder boringer og CPTU-forsøg

— Udførelse af pumpeboringer og okkerundersøgelser

— Prøvetagning, jordartsbedømmelse og geotekniske laboratorieforsøg

— Afrapportering i form af geotekniske rapporter og notater samt datarapporter

— Geoteknisk tilsyn.

De konkrete rekvisitioner forventes at omfatte opgaver i tilknytning til veje og broer for større og mindre anlæg. Vejdirektoratet forventer, at der i løbet af de næste 4 år udbydes og tildeles konkrete rekvisitioner til en samlet værdi af 30-50 000 000 DKK.

Vejdirektoratet kan ikke garantere, at ovennævnte omsætning på rekvisitionerne opnås, og skal således alene ses som en indikation af forventet omsætning over en 4 årig periode.

Rammeaftalerne er ikke eksklusive, det vil sige Vejdirektoratet kan i konkrete situationer vælge at indgå en rådgiveraftale om geotekniske opgaver med rådgivere, der ikke har en rammeaftale.

Gennemførelse af miniudbud vil ske ved anvendelse af tildelingskriteriet »laveste pris«.

Opgaven følger Vejdirektoratets faseopdeling, der indeholder faserne 1-6. Nærværende rådgivningsydelse dækker faserne 1-5.

Fase 1: Forundersøgelser dækker udarbejdelse og vurdering af flere forskellige korridorer og løsningsforslag. Der udarbejdes anlægsoverslag og teknisk delrapport for hver korridor/løsningsforslag.

Fase 2: VVM-undersøgelser dækker udarbejdelse af projekt og vejteknisk beskrivelse for hovedforslag og alternativer/varianter samt udarbejdelse af tilhørende anlægsoverslag. Valg af hovedforslag og alternativer foregår i en iterativ proces i tæt samarbejde med de øvrige parter involveret i VVM-undersøgelsen.

Fase 3: Projekt til besigtigelse dækker udarbejdelse af projekt til besigtigelse. Projektet skal med udgangspunkt i anlægsloven detaljeres, så de nødvendige tilladelser og undersøgelser forud for besigtigelsen kan indhentes. Der gøres opmærksom på, at de geotekniske detailundersøgelser normalt udbydes i fase 3 for større anlæg.

Fase 4: Projekt til anlæg dækker udarbejdelse af detailprojekt for fastlæggelse af ekspropriationsgrænser og efterfølgende til udarbejdelse af udbudsprojekt. Udbudsprojektet skal endvidere indeholde en anlægsteknisk beskrivelse af anlægget (SAB, TAG og TBL).

Fase 5: Anlæg dækker selve anlægsfasen. Rådgiverens ydelser i den forbindelse indeholder projektopfølgning under anlægsfasen samt tilsyn.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00