Genudbud af Indsatsdragter

Informasjon

03 - Kunngjøring av kontraktstildeling
(Ikke tilgjengelig)
31.07.2014 14.51 (GMT+02:00)

Innkjøper

Beredskabsstyrelsen Beredskabsstyrelsen
Mikkel Bjerregaard Jensen Mikkel Bjerregaard Jensen
Datavej 16
3460 Birkerød
Danmark
52990319

Kort beskrivelse

Beskrivelsen nedenfor i dette punkt 2 er tænkt som en indledende hjælp til tilbudsgiver i forhold til at læse og forstå det fremsendte udbudsmateriale.
Denne udbudsforretning vedrører levering af indsatsdragter til Beredskabsstyrelsen og Forsvaret. Beredskabsstyrelsen ønsker at indgå 2 delaftaler på levering af indsatsdragter:

Delaftale 1:
Levering af indsatsdragter til Beredskabsstyrelsen og kommunerne.

Delaftale 2:
Levering af indsatsdragter til Forsvaret.

Indsatsdragten skal anvendes i forbindelse med den daglige tjeneste ved Beredskabsstyrelsens centre, tekniske skole i Tinglev samt i forsvarets brand- og redningsenheder. Indsatsdragten skal endvidere kunne anvendes som indsatspåklædning, i forbindelse med brand og redningsopgaver og en række andre operative opgaver, som kræver beskyttelse mod varme og skarpe genstande. Indsatsdragten skal anvendes sammen med blandt andet T-shirt, termoundertøj, skjorte samt hjelm.

Rammeaftalen er ikke eksklusiv og indeholder ikke vilkår om minimumsaftag. Beredskabsstyrelsens nuværende behov er ca. 250 dragter om året baseret på tidligere års indkøb. Tallet er et skøn, og indkøbet kan variere fra år til år, og er dermed ikke en forpligtende volumen.

Foruden Beredskabsstyrelsen er Forsvarets Materieltjeneste (FMT) og de Kommunale Brand- og Redningsberedskaber, der positivt har bekræftet over for Beredskabsstyrelsen, at de ønsker at være rekvirenter på rammeaftaler udbudt af Beredskabsstyrelsen, oprindelige parter i rammeaftalen og kan rekvirere på denne rammeaftale. De Kommunale Brand- og Redningsberedskaber, der har bekræftet, at de ønsker at være rekvirenter, er angivet i bilag 3. 

FMT samt de nævnte kommunale Brand- og Redningsberedskaber er berettiget men ikke forpligtet til at anvende rammeaftalen.

De detaljerede krav til ydelsen findes i kravspecifikationerne i:

Bilag 1.1. Indsatsdragt til Beredskabsstyrelsen (BRS) og kommunerne 2-delt og heldragt.
Bilag 1.2. og Indsatsdragt til Forsvaret (FSV), 2-delt
Bilag 1.3. Indsatsdragt til Forsvaret (FSV), heldragt.

Bilag 1.1, 1.2 og 1.3 bliver efter udbuddets afslutning en del af delaftalerne og skal således kunne håndhæves over for den leverandør, som ordregiver indgår rammeaftale med.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00