Foranalyse vedr. samarbejde om digitalisering og IT mellem 14 kommuner

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
27.02.2014 09.32 (GMT+01:00)
17.03.2014 12.00 (GMT+01:00)

Innkjøper

Roskilde Kommune Roskilde Kommune
Christian V. Torrendrup Christian Torrendrup
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Danmark

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Kommunerne Greve, Guldborgsund, Holbæk, Kalundborg, Køge, Lejre, Lolland, Næstved, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Slagelse, Solrød og Sorø ønsker at igangsætte en foranalyse, der skal afdække potentialerne i at indgå et samarbejde om de strategiske og taktiske dispositioner på digitaliseringsområdet.

På den baggrund ønsker de deltagende kommuner hermed at udbyde opgaven om at forestå en sådan foranalyse. Foranalysen skal afdække, hvilke potentialer og praktiske muligheder der vil være i at etablere et strategisk-taktisk samarbejde på digitaliseringsområdet mellem de deltagende kommuner.

Foranalysen vil bl.a. skulle omfatte:

- Økonomiske og strategiske potentialer

- Omfanget af samarbejdet

- Organisations- og beslutningsmodeller, herunder de tilknyttede juridiske problemstillinger

- Mulige finanseringsmodeller

- Tids- og ressourceestimater for realiseringen af samarbejdet (i relation til eventuelle forskellige modeller)

Kravene til analysens indhold fremgår mere specifikt af udbudsmaterialet med tilhørende bilag, herunder særligt kravspecifikationen.

Udbyderne agter at indgå kontrakt om opgaven med én tilbudsgiver, der i samarbejde med sine underleverandører skal kunne aflevere en gennemarbejdet foranalyserapport til brug for de videre politiske overvejelser.

Foranalyse-rapporten skal foreligge senest den 15. august 2014.

Udbuddet afholdes digitalt via Roskilde Kommunes anvendte udbudssystem (CTM fra EU-Supply). Tilbud skal fremsendes elektronisk via det anvendte udbudssystem og tilbudsmateriale modtaget på anden vis accepteres ikke. Alle tilbudsgivere har mulighed for at anvende systemet og afgive tilbud mv., hvilket er uden omkostninger for tilbudsgiverne.

For spørgsmål omkring brugen af systemet kan EU-Supply’s support kontaktes via email: support@eu-supply.com eller telefonisk på +45 70 20 80 14.

Bemærk at EU-Supply ikke svarer på spørgsmål vedrørende selve udbuddet, som derimod skal stilles til udbyderne via beskedmodulet inde i CTM (EU-Supply). Disse spørgsmål besvares i rettelsesblade i anonymiseret form.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00