Teknisk dialog vedr. udstyr til automatisk trafikkontrol (ATK)

Informasjon

01 - Veiledende kunngjøring
09.12.2013 15.54 (GMT+01:00)

Innkjøper

Rigspolitiet v. / Koncernservice Rigspolitiet v. / Koncernservice
Diana Nedrud Eriksen Diana Nedrud Eriksen
Polititorvet 14
1780 København V
Danmark
222222

Kort beskrivelse

Anskaffelse af materiel og software 
Med henblik på at modernisere Dansk Politis udstyr til automatisk trafikkontrol (ATK), forventer Rigspolitiet i første kvartal 2014 at offentliggøre et EU-udbud om levering og vedligeholdelse af et system til automatisk trafikkontrol, som omfatter både udstyr og visitationssoftware.

Mål for kommende udbud
Rigspolitiet ønsker, at anskaffe 102 sæt digitalt ATK udstyr til montering i eksisterende biler.
Udstyret skal kunne dokumentere fartoverskridelse med billede indeholdende frontnummerplade og fører.
Herudover ønsker Rigspolitiet at etablere en høj automatisering af den efterfølgende sagsbehandling.
Som en del af leverancen fra leverandøren af digitalt ATK udstyr, skal medfølge visitationssoftware, der uden videre kan integreres med Rigspolitiets eksisterende sagsbehandlingssystem for ATK sager.

Rigspolitiet har en forventning om, at der kan ske kontraktunderskrivelse ultimo maj 2014 og at mindst 75 ATK enheder vil være operative fra 1. januar 2015.

Forventede minimumskrav til leverancen
Rigspolitiet forventer, at følgende krav vil indgå som minimumskrav i det kommende udbud:

-Udstyret skal være typegodkendt.
-Udstyret skal understøtte køretøjsklassificering, hvilket vil sige at udstyret kan skelne mellem køretøjer hhv. over/under 3.500 kg.Udstyret skal kunne registrere og dokumentere hastigheden for det målte køretøj, uagtet at der er flere end ét køretøj på billedet.Udstyret skal kunne fotografere og hastighedsmåle i tre vognbaner samtidig.
-Udstyret skal kunne fungere automatisk uden operatørovervågning.
-Udstyret skal have en meget lav fejltolerance ved automatisk nummerpladegenkendelse.     
-Den medfølgende visitationssoftware skal understøtte en høj automatiseringsgrad af sagsbehandlingen.
-Udstyret skal understøtte frontfotografering med førergenkendelse.

Teknisk dialog
For at opnå en indsigt i markedsforholdene for mobilt ATK udstyr inkl. visitationssoftware, der gør det muligt at beslutte, hvordan området mest hensigtsmæssigt udbydes for at få en god konkurrenceudsættelse og markedskonforme produkter, ønsker Rigspolitiet at gennemføre en teknisk dialog med relevante markedsaktører. Den tekniske dialog skal danne grundlag for beslutninger om centrale elementer i tilrettelæggelsen af det kommende udbud.

Den tekniske dialog består dels af en skriftlig proces, som afvikles via Offentlig Privat Dialog, jf. straks nedenfor, samt afholdelse af bilaterale workshops med potentielle leverandører, jf. nedenfor.

Anvendelse af Offentlig Privat Dialog (OPD)
Rigspolitiet gennemfører en skriftlig proces via systemet Offentlig Privat Dialog, hvor alle interesserede opfordres til at deltage aktivt og bidrage med relevante input.

Dialogen kan tilgås her: http://www.offentligprivatdialog.dk/rigspolitiet/ide-udbud/ATK

Det er gratis at deltage i dialogen.

Når dialogen åbnes, vil der være en række spørgsmål og emner tilgængelige, som Rigspolitiet ønsker belyst før afholdelsen af de planlagte workshops.

Afvikling af workshops
Rigspolitiet ønsker gennem afholdelsen af bilaterale workshops med potentielle leverandører at afdække mulighederne for anskaffelse af digitalt ATK udstyr inkl. visitationssoftware

Der deltager én leverandør pr. møde, og der afholdes ét møde pr. leverandør. Møderne varer maksimalt 3 timer. Fra Rigspolitiet deltager repræsentanter fra Koncern IT (KIT), Politiområdet og Koncernindkøb.

Workshoppen består af leverandørens mundtlige forelæggelse af en skriftlig præsentation på baggrund af de informationer og temaer, der forinden er givet af Rigspolitiet i forbindelse med tilmeldingen til workshoppen, samt eventuelle supplerende spørgsmål fra Rigspolitiet.

Det er Rigspolitiets forventning, at leverandøren i sin tilgang sammenligner Rigspolitiet med andre relevante og sammenlignelige kunder, fremfører de erfaringer, som leverandøren har gjort sig, samt at leverandøren sætter disse i forhold til de generelle tendenser i markedet.

Tilmelding til workshops
Tilmelding til workshops skal ske skriftligt til Diana Nedrud Eriksen via e-mail DER003@politi.dk senest den 18.december 2013. Modtagelsen af tilmeldingen bekræftes skriftligt af Rigspolitiet.

Rigspolitiet ønsker at gennemføre workshops med maksimalt 5 relevante leverandører. Såfremt Rigspolitiet modtager tilmeldinger, der overstiger dette antal, forbeholder Rigspolitiet sig ret til at udvælge hvilke leverandører, der gennemføres workshops med.

Udvælgelsen af leverandører sker i så fald på baggrund af følgende udvælgelseskriterium:

·         Relevante referencer vedrørende levering af typegodkendt ATK udstyr inkl. visitationssoftware, der understøtter køretøjsklassificering 

Alle tilmeldte leverandører vil derfor modtaget et skema omhandlende relevante referencer, som skal udfyldes og returneres til Rigspolitiet.

Varighed:

Hver workshop forventes at vare maks. tre timer.

Tid:

Alle workshops forventes afholdes medio januar 2014.

Sted:

Ejby industrivej 135, 2600 Glostrup.

 

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00