Bredbåndsutbygging i Sunndal kommune- Sunndalsøra – Ålvundeid, Gjøra - Fylkesgrensa

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
15.08.2013 11.08 (GMT+02:00)
11.09.2013 12.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Sunndal kommune Sunndal kommune
Per Ove Dahl Per Ove Dahl
Boks 94,
6600 Sunndalsøra
Norge

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

I tråd med regjeringens målsetting om 100 % bredbåndsdekning ønsker Sunndal kommune sammen med Møre og Romsdal fylke å sikre et tilfredsstillende bredbåndstilbud tilfastboende og næringsliv i kommunen.

Utbyggingen av bredbånd i Sunndal kommune er en er del av prosjektet Bredbånd Nordvest som er initiert og koordinert av Møre og Romsdal fylke og finansiert av kommuner, staten og fylket. Bredbånd Nordvest har som målsetting å tilby bredbånd til områder i Møre og Romsdal som enten mangler bredbånd totalt eller der tilbudet er mangelfullt. Mange av områdene er tynt befolket, og en utbygging forutsetter således et offentlig engasjement.For mere info se konkurransegrunnlag.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=302941.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
Konkurransegrunnlag_fiber_i_deler_av_Sunndal_kommune.pdf 615 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00