Udviklings- og udplaceringsforløb for borgere på ledighedsydelse

Informasjon

Åpen anbudskonkurranse
19.06.2013 12.06 (GMT+02:00)
14.08.2013 10.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Holbæk Kommune Holbæk Kommune
Siv Kjær Kubert Siv Kjær Kubert
Jernbanevej 6
4300 Holbæk
Danmark

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Jobcenter Holbæk har valgt at konkurrenceudsætte en del af indsatsen overfor borgere på ledighedsydelse.

Indsatsen for borgere på ledighedsydelse har fokus på, at borgerne hurtigst muligt opnår fleksjob. I Jobcenter Holbæk består indsatsen fra den 1. ledighedsdag til 10. ledighedsmåned af hyppige samtaler i kombination med et internt jobklubforløb. Fra 10. ledighedsmåned og frem til 18. ledighedsmåned ønsker Jobcenter Holbæk at udbyde et udviklings- og udplaceringsforløb for borgere på ledighedsydelse.

Det primære mål med udviklings- og udplaceringsforløbet er jobformidling med barrierebearbejdning, så den enkelte borger hurtigt opnår fleksjob. Leverandøren skal i arbejdet med etablering af fleksjobbet opstille realistiske jobmål, der matcher den enkelte borgers faglige og personlige kompetencer samt skånehensyn. I processen er det leverandørens opgave at motivere borgeren til job og få styrket borgerens egen jobsøgning, ligesom leverandøren skal kunne facilitere en opsøgende virksomhedskontakt og få etableret en eller flere relevante virksomhedspraktikker, som delmål på borgerens vej mod fleksjob.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00