Gen-udbud af erhvervsudviklingsprojektet "Kompetenceløft for alle"

Informasjon

Begrenset prosedyre
25.04.2013 11.48 (GMT+02:00)
02.05.2013 14.00 (GMT+02:00)

Innkjøper

Region Hovedstaden Region Hovedstaden
Thomas O. Holm Thomas O. Holm
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød
Danmark

Dato for innlevering er passert

Kort beskrivelse

Projektet har en forventet varighed på 3 år, og regionen yder en medfinansiering på til kr. 15 mio. Det forventes, at projektet medfinansieres af leverandøren ved at udvide budgetrammen med en medfinansiering på 25 - 50 pct. Dvs. at den samlede budgetramme for projektet forventes at andrage kr. 22,5 - 30 mio.

Projektet har til formål at styrke regionens erhvervsliv ved at øge kompetenceniveauet hos medarbejdere i private og offentlige virksomheder gennem efteruddannelse. Dette sikres gennem styrket brug af jobrotationsordningen.

Opgavens indhold og forventede omfang

Målgruppen for projektet er offentlige og private virksomheder i hovedstadsregionen – med særligt fokus på mindre og mellemstore virksomheder på det private arbejdsmarked og på ufaglærte medarbejdere. Projektet kan dog også rette sig mod andre målgrupper end de ufaglærte.

Projektet skal have et anker i en regional enhed for jobrotation. Enheden har først og fremmest til opgave at skabe øget jobrotation, særligt blandt regionens små og mellemstore virksomheder. Dette skal gennemføres gennem en række aktiviteter.

For det første skal enheden udbrede virksomheders kendskab til jobrotationsordningen og dens muligheder gennem opsøgende arbejde og regionale kommunikationsaktiviteter.

For det andet skal enheden forbedre eksisterende koordinerende strukturer. Dvs., at enheden skal skabe et tæt, formaliseret samarbejde med regionens jobcentre, således at arbejdsgangene fra start til slut i et jobrotationsforløb optimeres. Enheden skal desuden koordinere mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og jobcentre, således at uddannelsesudbud løbende tilpasses virksomhedernes behov.

For det tredje skal enheden gøre det lettere for mindre og mellemstore virksomheder at gøre brug af jobrotationsordningen. Dette gøres bl.a. ved at assistere og rådgive virksomheder i det administrative arbejde, der knytter sig til ordningen. I nogle tilfælde skal enheden overtage hele den administrative opgave med jobrotationsordningen for virksomhederne.

Endeligt skal enheden sikre forankring af den forbedrede jobrotationsindsats efter projektet afsluttes i jobcentre, uddannelsesinstitutioner mv.

Tilbudsgivers medfinansiering kan bl.a. tilvejebringes i form af ufinansierede arbejdstimer, som tilbudsgiver og andre samarbejdspartnere vil bruge på projektet. De nærmere bestemmelser herom vil fremgå af udbudsmaterialet.

Filer (klikk på filnavn for å laste ned)

Tittel Størrelse
20130425 Region Hovedstaden - prækvalfikationsannonce - kompetenceløft til alle - genannoncering - final.pdf 99 KB
Tro og loveerklæring om gæld til det offentlige mm.pdf 41 KB

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00