EU - Udbud af Medieovervågning

Informasjon

03 - Kunngjøring av kontraktstildeling
20.09.2012 12.43 (GMT+02:00)

Innkjøper

Københavns Kommune - v. Økonomiforvaltningen Københavns Kommune - v. Økonomiforvaltningen
Vuong Van Huynh Vuong Van Huynh
Center for Økonomi og HR
Rådhuset, 1. sal, værelse 24-27

1599 København V
Danmark
64942212

Kort beskrivelse

Københavns Kommune omtales dagligt i danske medier. Der er derfor behov for en samarbejdspartner, der kan levere et hurtigt overblik over dagens mediebillede blandt presse-, kommunikations-, og medarbejdere, ledere og politikere i Københavns Kommunes syv forvaltninger.

-      Resultatet af medieovervågningen skal fremsendes pr. mail til Kommunens ansatte og skal yderligere gøres tilgængeligt på Kommunens Intranet.

-      Medieovervågning (printmedier, radio/tv samt elektroniske medier) af artikler, indslag og blogs, der omhandler Københavns Kommune. Medieovervågningen skal fremsendes til Københavns Kommune på mail dagligt. Fra mail skal der være direkte adgang til de enkelte artikler

-      Omfanget af medier der skal foretages søgning i fremgår af nedenstående ”medieliste”. Ydelsens omfatter desuden database over fremsendte artikler med ubegrænset søgning for Københavns Kommune.

-      Yderligere skal der kunne leveres en analyse typisk i forbindelse med en særlig indsats eller sag.


Omsætningen for den kommende rammeaftale er baseret på de historiske forbrug på 1,5 mio dkr. årrligt

Københavns Kommune er ikke forpligtiget til at aftage en bestemt mængde eller opnå en bestemt omsætning i aftaleperioden. Alle oplysninger om forbrug har alene vejledende karakter og er på ingen måde bindende for Københavns Kommune.

Mercell Norge AS

Del av Mercell-gruppen, en av Europas ledende leverandører av elektroniske anbudsverktøy og informasjon mellom innkjøpere og leverandører i det profesjonelle markedet.

Kontakt oss

Klikk her for å gå til support

+47 21 01 88 00